Shopping City Timișoara ajută 100 de copii să meargă la școală

Shopping City Timișoara își dăruiește Crăciunul pentru ca 100 de copii să nu abandoneze școala. Cu doar 2 euro, poți ajuta și tu un copil să meargă la școală.

Shopping City Timisoara daruieste Craciunul

Magia Sărbătorilor va fi simțită anul acesta și de 100 de copii mai puțin norocoși din Timișoara, pe care Shopping City Timișoara îi ajută să meargă la școală, cu sprijinul Fundației United Way.

În fiecare seară, în România, sute de copii se duc la culcare flămânzi. Pentru ei, speranța este ca o scânteie care poate să se stingă în orice clipă. Speranța lor sunteți și voi! Împreună, putem să îi ajutăm să rupă cercul sărăciei, să aibă astfel parte de educația pe care o merită și sansa unui viitor mai bun.

Dăruiește-ți și tu Crăciunul copiilor defavorizați și susține-i să-și construiască o viață mai bună!

Emoția Sărbătorilor aduce bucurie pentru mulți dintre noi, dar și tristețe sau frică pentru alții. Pentru mii de copii, iarna aduce și teama că nu vor reuși să mai ajungă la școală, din cauza frigului și a sărăciei. Atunci când un copil suferă de foame, nu are haine, încălțăminte și rechizite – nu poate să meargă zi de zi la școală. Din păcate, lipsa hranei este una dintre principalele cauze ale abandonului școlar, fenomen îngrijorător, aflat în continuă creștere în România.

Fiecare dintre noi poate să ajute un copil mai puțin norocos. Este suficient să ne dăruim doar cafeaua de dimineață, pentru ca viața unui astfel de micuț vulnerabil să fie schimbată. Cu doar 2 euro, Fundația United Way România poate asigura masa caldă a unui elev pentru o zi și astfel să îl încurajeze să continue studiile. Continuând să învețe, va putea să își construiască o viață mai bună.

Cei care doresc să doneze cei 2 euro o pot face atât punctual, cât și lunar, prin activarea donațiilor recurente. Este suficient să trimită un SMS la 8844, cu textul „VIITOR” sau să scaneze codul QR ce este amplasat pe afișele amplasate în mall-ul Shopping City Timișoara.

Când suntem mulți, puterea crește! Copiii săraci au nevoie de puterea noastră ca să își construiască viitorul

Pentru că puțin câte puțin putem face cu toții o faptă bună, Shopping City Timișoara transformă centrul comercial în ajutoarele lui Moș Crăciun și va organiza o serie de evenimente prin care vizitatorii și cei dragi lor sunt îndemnați ca, la rândul lor, să își dăruiască Crăciunul acestor copii. Mai mult, cei care își doresc să îi sprijine pe cei mici pe termen lung, pot dona cei 2% din impozitul pe venit către United Way, completând formularul disponibil pe pagina fundației sau prin donații online, ce pot fi făcute aici.

Mai multe donații înseamnă mai multe șanse la educație.

Persoanele care donează, pot distribui vestea prin intermediul Social Media, pentru camesajul să ajungă la cât mai multă lume. Astfel, mai mulți copii se vor putea bucura de șansa la o viață mai bună și, cel mai important, la educație!

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul Shopping City Timișoara și pe pagina de Facebook, dar și pe site-ul United Way România.

Cum îți poți dărui și TU Crăciunul ca să ajuți un copil sărac din Timișoara:

  • Prin SMS: Trimite VIITOR la 8844 și donează 2 euro lunar
  • Prin transfer în CONT în lei: RO 67 RZBR 0000 0600 0510 0708, Raiffeisen Bank.
  • Prin SCANARE QRCODE

Despre United Way România

United Way România susține programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Activitatea United Way România se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o educație de calitate, servicii bune de sănătate și un venit suficient pentru a întreține o familie. Acționăm ca un organizator comunitar, mobilizând o rețea extinsă de parteneri din comunitate – ONG-uri, companii, instituții publice, lideri din societatea civilă, donatori și voluntari – să își coordoneze eforturile pentru a produce un impact colectiv. Programele United Way România sprijină anual peste 10.500 de persoane în dificultate, cu susținerea a peste 3.000 de donatori individuali, 36 de donatori majori, 70 de companii şi peste 1.000 de voluntari.

United Way România este afiliată la United Way Worldwide, o rețea de aproape 1.800 de organizaţii locale din peste 40 de țări. În fiecare an, companiile partenere din toată lumea şi angajaţii acestora, donatori şi voluntari, contribuie cu peste 5 miliarde de dolari şi 25 de milioane de ore de voluntariat pentru ajuta oameni în dificultate să aibă o viaţă mai bună.

Despre Shopping City Timișoara

Shopping City Timisoara, situat pe strada Şagului nr. 100, deține o suprafaţă închiriabilă de 72.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 2.700 de locuri de parcare. 

Acesta găzduiește branduri de prestigiu internațional precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, Peek & Cloppenburg, Reserved, Cropp, House, Sinsay, C&A, New Yorker, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Humanic, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Pupa, Tom Tailor, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de branduri românești apreciate la nivel național.

Carrefour a deschis în noul mall din Timişoara primul şi singurul hypermarket din zona de vest a ţării. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp. 

În plus, timișorenii au acces la cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din afara Capitalei, cu 13 săli dotate cu cele mai noi tehnologii 3D, precum și conceptele revoluționare IMAX și 4DX. Centrul comercial cuprinde zone generoase de petrecere a timpului liber, cafenele, o sală de fitness ultramodernă, dotată cu piscină semi olimpică, alături de zone de bowling, billiard, casino și un food-court foarte generos cu restaurante pentru toate gusturile.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.