Special pentru păr: 8 game noi de îngrijire marca Yves Rocher

În această primăvară, Yves Rocher lansează 8 game noi cu 30 de produse pentru o mai bună îngrijire a părului, în ton cu cele mai noi descoperiri privind efectele benefice ale plantelor asupra frumuseții și sănătății noastre. Toate formulele beneficiază de expertiza botanică a brandului. Conțin peste 94% ingrediente de origine naturală, fără sulfați și fără silicon și sunt gândite astfel încât să satisfacă toate nevoile speciale ale fiecărui tip de păr. Ție care crezi că ți se potrivește?

Păr lung sau scurt? Decolorat, cu firul subțire ? Sau în culori naturale, des și creț? Uscat și devitalizat sau care se îngrașă rapid? Indiferent de textură, volum, aspect sau culoare, acum există la Yves Rocher câte un produs pentru fiecare. Mai frumos, mai des, cu firul sănătos, rezistent și strălucitor – iată ce poți obține de la părul tău folosind produsul de îngrijire potrivit, conform cu cele mai inovatoare soluții din domeniul cosmetic. Pe lângă grija față de părul nostru, noile game au grijă și de natură, fiind ambalate în materiale reciclabile la infinit și formule produse pe principiile agriculturii sustenabile.

ȘAMPOANE FĂRĂ SULFAȚI

Noile șampoane Yves Rocher 100 % fără sulfați oferă tuturor tipurilor de păr o spălare delicată, cu cel mai mare respect pentru scalp. Experții Yves Rocher în formule au dezvoltat o combinație de agenți tensioactivi botanici originali fără sulfați (derivați în special din ulei de cocos sau ulei de fl oarea soarelui), pentru o spălare delicată, cu cel mai mare respect pentru echilibrul dintre scalp și lungimea părului.

La duș, o spumă cremoasă se întinde pe tot părul și îndepărtează impuritățile și excesul de sebum, fără a usca părul. În timp, părul se îngrașă mai rar și este mai puțin sensibil. Echilibrul scalpului este păstrat, acesta nu mai produce exces de sebum pentru a se apăra împotriva unor tratamente prea agresive și spălări prea frecvente.

Trecerea de la șampoanele convenționale la șampoanele fără sulfați poate necesita o perioadă de obișnuință. În primele zile, este posibil ca părul să fi e mai puțin strălucitor și mai aspru. După câteva utilizări, vei observa efectul benefic al acestor șampoane. Formulele blânde, inspirate din lumea plantelor, au fost special concepute pentru a respecta echilibrul scalpului și a proteja fibra de păr.

FORMULE FĂRĂ SILICON

Produsele Yves Rocher pentru îngrijirea părului conțin agenți de condiționare care vor facilita descurcarea părului și îi vor aduce suplețe și strălucire. Acestea conțin, de asemenea, ingrediente active și uleiuri botanice pentru a oferi beneficii specifi ce fiecărui tip de păr.

100 % VEGANE, CU MAI MULT DE 94 % INGREDIENTE DE ORIGINE NATURALĂ

INGREDIENTE ACTIVE BOTANICE PENTRU A RĂSPUNDE NEVOILOR TUTUROR TIPURILOR DE PĂR

8 GAME CU 30 DE PRODUSE EXPERTE PENTRU ÎNGRIJIREA PĂRULUI

 1. REPARARE (Ulei de jojoba bio – Putere de reparare); 2. ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI (Lupin alb – Anti-căderea părului); 3. PĂR VOPSIT (Oțet de zmeură – putere iluminatoare); 4. PURE DETOX (Alge organice din Bretania – purificatoare); 5. DELICAT NUTRITIV (Lapte de castane bio – Putere nutritivă); 6. ÎMPOTRIVA MĂTREȚII (Mentă organică – Putere răcoritoare); 7. VOLUM (Peptide de Quinoa – Putere de a da volum); 8. BUCLE (In bio – Putere de definire și conturare)

1. GAMA PENTRU REPARARE PĂR USCAT ȘI DETERIORAT

RITUALUL DE REPARARE ESTE ÎMBOGĂȚIT CU ULEI DE JOJOBA BIO

Motivul pentru care părul este deteriorat este adesea legat de natura părului, precum și de mai mulți agresori externi: descurcarea excesivă, folosirea aparatelor de încălzire, tratamentelor chimice, vopsirea repetată a părului. Datorită cunoștințelor lor unice despre lumea plantelor, cercetătorii noștri au selectat un arbust cu proprietăți extraordinare: Jojoba BIO, cunoscută pentru uleiul său incredibil de bogat cu proprietăți de refacere.

Bogat în acizi grași, cum ar fi Omega 6 și 9, are o compoziție similară cu cea a sebumului. Hrănește intens părul uscat și fragil, redându-i strălucirea și suplețea. Datorită acestei bogății, repară părul deteriorat, făcându-l mai rezistent la viitorii agresori.

BALSAM VEGETAL MULTI-EFECT CU ULEI DE JOJOBA BIO (150 ml) Fără silicon, balsamul botanic regenerează fi bracapilară. Părul este intens hrănit și reparat până la vârfuri, devenind mai moale și mai suplu.

MULTI-EFECT:

 • PE PĂRUL UMED: hrănește și facilitează coafarea…
 • PE PĂRUL USCAT: îl catifelează și îl disciplinează având efect anti-frizz.
 • CA MASCĂ DE NOAPTE: repară intens timp de 8 ore*.

ȘAMPON REPARATOR FĂRĂ SULFAȚI (300 ml) Îmbogățit cu ulei de Jojoba BIO, Șamponul Reparator hrănește, repară și protejează împotriva ruperii. După folosirea lui, părul ajunge să fie mult mai rezistent în comparație cu folosirea unui șampon clasic.

BALSAM REPARATOR (200 ml) Balsamul reparator reface firul de păr: hrănește, repară și întărește fără a încărca părul.

ULEI NUTRITIV PENTRU PĂR USCAT (100 ml) Uleiul îmbogățit cu Jojoba Bio hrănește fibra capilară și nu necesită clătire. Părul este netezit, strălucitor și mătăsos.

MASCĂ REPARATOARE (200 ml) Masca Reparatoare reface firul de păr: îl hrănește, reface și întărește până la vârfuri.

SER FORTIFIANT TERMOPROTECTOR 230°C (100 ml). Serul fortifi ant reduce ruperile și protejează părul împotriva căldurii de până la 230°C/446°F.

BALSAM VEGETAL MULTI-EFECT CU ULEI DE AVOCADO (150 ml) Îmbogățit cu ulei de avocado și fără silicon, balsamul, cu formula sa ușoară, repară și hrănește firul fără să-l încarce. Părul devine mult mai rezistent.

2. GAMA ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI

RITUALUL ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI CU LUPIN ALB, AGAVE BIO ȘI GINSENG, STIMULEZĂ CREȘTEREA, ÎNCETINEȘTE CĂDEREA PĂRULUI ȘI ÎL ÎNDESEȘTE.

Datorită cunoștințelor unice despre universul botanic, Cercetătorii Yves Rocher în Cosmetică Vegetală® au combinat Extractul de Agave Bio cu Lupin Alb și Ginseng.

Care este secretul efectelor uimitoare ale Agavei Tequilana (Agava Albastră) asupra părului? Conținutul ei bogat în polimeri de fructoză, o sursă excelentă de energie pentru plantă, dar și pentru părul nostru. Extractul de Agavă acționează asupra scalpului, de unde părul își extrage forța și rezistența. Agava are puterea de a dubla microcirculația în scalp, astfel încât rădăcinile sunt mai bine hrănite, iar părul crește mai puternic și mai sănătos.

Extractul de Lupin Alb a fost selecționat pentru conținutul său bogat în peptide. Acesta limitează căderea părului prin 2 mecanisme de acțiune:

 • Reduce activitatea unei enzime numite 5-alfa reductază, care este principala cauză genetică a căderii părului.
 • Stimulează microcirculația și oxigenarea țesuturilor

Prin urmare, Extractul de Lupin Alb stimulează creșterea părului și încetinește mecanismele care duc la căderea părului.

EFICACITATE DOVEDITĂ

 • După prima utilizare, este stimulată rădăcina firului de păr.
 • După 16 zile, părul este mai bine ancorat în scalp. Este mai puternic și mai rezistent
 • După 3 luni de folosire, căderea părului este încetinită, iar creșterea lui este reactivată. Părul devine mai des și există o creștere mai intensă a noilor fire de păr.

CURĂ INTENSIVĂ ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI CU LUPIN ALB (4×15 ml). ACTIV BREVETAT PENTRU INOVAȚIE. FORMULĂ NOUĂ, DE 2 ORI MAI CONCENTRATĂ ÎN EXTRACT DE AGAVE

 1. ÎNCETINEȘTE CĂDEREA PĂRULUI
 2. STIMULEAZĂ CREȘTEREA PĂRULUI
 3. REDENSIFICĂ PĂRUL

ȘAMPON FORTIFIANT FĂRĂ SULFAȚI (300 ml). Îmbogățit cu Agave BIO și Lupin Alb, Șamponul fortifi ant stimulează scalpul și încetinește căderea părului.

BALSAM FORTIFIANT (200 ml). Balsamul fortifiant împotriva căderii părului cu Lupin Alb întărește instant fi rele de păr pe întreaga lungime și ajută la descurcarea lor.

3. GAMA PENTRU PĂR VOPSIT PĂR VOPSIT

REVIGOREAZĂ STRĂLUCIREA CULORII, DATORITĂ OȚETULUI DE ZMEURĂ.

Vopseaua poate deteriora părul: cuticulele firului de păr se deschid, pentru a permite culorii să fie absorbită. Prin urmare, vopsirea în exces a părului poate slăbi fibra capilară. În plus, spălarea frecventă a părului, precum și factorii agresori de mediu (oxidarea, soarele, poluarea, etc.) pot duce, în timp, la pierderea intensității și strălucirii culorii.

Datorită cunoștințelor lor unice despre lumea botanică, cercetătorii Cosmétique Végétale® au selecționat Oțetul de Zmeură pentru proprietățile lui de dedurizare a apei. Cunoscut încă din cele mai vechi timpuri pentru eficacitatea în tratamentul părului, oțetul de zmeură neutralizează depunerile de calcar din apă, care estompează fibra capilară la fiecare spălare. Astfel, Oțetul de Zmeură revigorează strălucirea părului vopsit și tern. În combinație cu uleiul infuzat de Gălbenele (din noua formulă), netezezește părul și îl ajută să reflecte mai multă lumină, redându-i strălucirea naturală.

FLUID PENTRU STRĂLUCIREA PĂRULUI (150 ml). Îmbogățit cu Oțet de Zmeură, Fluidul pentru strălucirea părului elimină particulele care atenuează strălucirea părului. Părul devine moale și strălucitor. Disponibil și în flacon de 400 ml.

Cum se folosește: Agită flaconul. Aplică produsul înainte de ultima clătire a părului, apoi clătește-l cu apă din abundență.

CULOARE PROTEJATĂ TIMP DE 3 SĂPTĂMÂNI

ȘAMPON PENTRU PĂR VOPSIT FĂRĂ SULFAȚI (300 ml). Șamponul pentru părul vopsit hrănește, protejează și revigorează strălucirea părului.

BALSAM PENTRU PĂR VOPSIT (200 ml). Balsamul pentru păr vopsit hrănește, protejează și revigorează strălucirea părului, fără să-l încarce.

MASCĂ PENTRU STRĂLUCIREA PĂRULUI (200 ml). Masca pentru strălucirea părului hrănește părul fără să-l încarce și repară daunele provocate de colorarea părului.

ȘAMPON ILUMINATOR VIOLET FĂRĂ SULFAȚI (300 ml). Șamponul Iluminator Violet respectă fi bra capilară, pentru un păr protejat și hrănit, având o culoare mai radiantă.

4. GAMA PURE DETOX

PENTRU PĂR NORMAL CU TENDINȚĂ DE ÎNGRĂȘARE, GAMA PURE DETOX, ÎMBOGĂȚITĂ CU ALGE BIO DIN BRETANIA.

În zilele noastre, este dificil să scapi de poluarea cauzată de fumat, ploaie, praf, microparticule, etc. Poluarea dăunează pielii, însă îți poate afecta negativ și părul. Regăsită mai ales în aer, aceasta determină scalpul să devină dezechilibrat și fragil. Ca o consecință directă, rădăcinile se pot îngrășa rapid, iar fibra capilară devine încărcată.

Cercetătorii Yves Rocher Cosmetică Vegetală® au selecționat Algele Bio Purificatoare din Bretania. Această algă este cunoscută și sub numele de Harponul lui Neptun, datorită cârligelor de pe ramurile ei spinoase, care îi permit să se agațe de carenele bărcilor. Această caracteristică unică i-a permis să călătorească prin mări și oceane, iar cercetătorii au descoperit-o pe coasta Bretaniei.

MASCĂ EXFOLIANTĂ PURE DETOX 2 ÎN 1 CU ALGE BIO (200 ml). Masca exfoliantă Pure Detox 2 în 1 cu Alge Bio purifică și exfoliază delicat scalpul. Îndepărtează impuritățile și reduce excesul de sebum. Părul este proaspăt, ușor de la rădăcină și se îngrașă mai lent decât de obicei.

Se folosește dată pe săptămână, înainte de șamponare: Aplică masca la rădăcini, pe părul uscat. Las-o să acţioneze timp de 3–5 minute. Adăugă puţină apă și masează delicat scalpul.  Clătește produsul cu apă din abundență, apoi începe folosirea șamponului.

ȘAMPON PURE DETOX (300 ml). Îmbogățit cu Alge Bio din Bretania, acesta reduce excesul de sebum și elimină impuritățile. Scalpul este detoxifi cat, părul este ușor, moale și strălucitor.

FLUID PENTRU PURIFICAREA PĂRULUI (400 ml). Fluidul pentru purifi carea părului Pure Detox elimină particulele care estompează strălucirea părului.

BALSAM PURE DETOX (200 ml). Îmbogățit cu Alge Organice din Bretania, Balsamul Pure Detox ajută la descurcarea fi relor de păr, purifi că și hrănește părul fără să-l îngreuneze.

FLUID PENTRU PURIFICAREA PĂRULUI (150 ml). Îmbogățit cu Moringa, Fluidul pentru purifi carea părului Pure Detox elimină de 2 ori mai multe  particule (decât la clătirea cu apă) care estompează strălucirea părului. Părul este mai ușor și își recapătă luminozitatea.

ȘAMPON USCAT PURIFICATOR CU ALGE BIO (150 ml). Șamponul Uscat Purificator cu Alge Bio absoarbe sebumul de la rădăcini și redă părului prospețimea, volumul și luminozitatea, timp de 48 de ore.

5. GAMA ANTI-MĂTREAȚĂ

RITUALUL ANTI-MĂTREAȚĂ CU MENTĂ PIPERATĂ BIO DIN LA GACILLY, UN INGREDIENT ACTIV UNIC, CU PROPRIETĂȚI RĂCORITOARE, PENTRU A LUPTA ÎMPOTRIVA MĂTREȚII ÎN MOD NATURAL.

Mătreața conține fragmente minuscule de piele numite fulgi, care se desprind de pe scalp. Acest fenomen poate fi rezultatul stresului, al dietei necorespunzătoare, al unui dezechilibru hormonal sau al unei rutine de îngrijire a părului inadecvată. Există două tipuri de mătreață:

 • Mătreață uscată: asociată cu producția în exces de sebum și o perturbație în reînnoirea celulelor scalpului.
 • Mătreață uleioasă: asociată cu dezvoltarea unui micro- organism numit Malassezia Furfur, care dăunează sebumului și provoacă descuamarea. Se formează în mici fragmente care rămân lipite de scalp.

Datorită expertizei lor unice despre universul vegetal, cercetătorii Yves Rocher în Cosmetică Vegetală® au selecționat Apa de Mentă Piperată Bio din La Gacilly pentru proprietățile ei răcoritoare. Aceasta ajută la reducerea disconfortului de pe scalpul care a devenit sensibil din cauza mătreții. Acest ingredient brevetat a fost încorporat în două formule care elimină mătreața și împiedică reapariția ei.

Cum se folosește: Agită flaconul. Aplică produsul zilnic pe scalpul uscat sau umed. Masează ușor scalpul. Nu necesită clătire.

LOȚIUNE TRATAMENT ÎMPOTRIVA MĂTREȚII CU MENTĂ PIPERATĂ BIO (150 ml). Îmbogățită cu Mentă Piperată Bio, Loțiunea Tratament Împotriva Mătreții calmează scalpul și elimină mătreața, încă de la prima utilizare.

ȘAMPON TRATAMENT ÎMPOTRIVA MĂTREȚII FĂRĂ SULFAȚI (300 ml). Îmbogățit cu Mentă Piperată Bio din La Gacilly, elimină mătreața și are acțiune anti-recidivă.

6. GAMA PENTRU BUCLE ȘI PĂR CREȚ

De la bucle până la încrețire, părul creț se bucură de o diversitate nelimitată. Buclele sale naturale se datorează formei curbate a foliculilor. Cercetătorii Yves Rocher în Cosmetică Vegetală® au selecționat Inul Bio pentru proprietățile de redefinire. Aceștia au descoperit bogăția semințelor sale, în care au fost concentrate toate benefi ciile, pentru a oferi un răspuns orientat către nevoile părului creț. Inul acționează asupra părului oferind suport fibrei. Definite și stilizate din nou, buclele devin mai bogate în mod natural.

ȘAMPON FĂRĂ SULFAȚI PENTRU DEFINIREA BUCLELOR (300 ml) Îmbogățit cu In Bio, hrănește și reconturează buclele, fără a le îngreuna.

BALSAM PENTRU DEFINIREA BUCLELOR CU IN BIO (200 ml) Balsamul pentru definirea buclelor hrănește și redefinește buclele timp de 24 de ore.

BUCLE DEFINITE & EFECT ANTI- ELECTRIZARE TIMP DE 48 DE ORE, CHIAR ȘI LA 90% UMIDITATE IN BIO – CU PROPRIETĂȚI DE CONTURARE ȘI REDEFINIRE A BUCLELOR

CREMĂ PENTRU DEFINIREA BUCLELOR CU IN BIO (150 ml). Crema pentru Defi nirea Buclelor înfrumusețează și remodelează instantaneu buclele, fără a le îngreuna.

7. NUTRIȚIE PĂR NORMAL ȘI USCAT

LAPTE DE CASTANE BIO – PUTERE NUTRITIVĂ

Tipul nostru de păr sau stilul de viață ne determină să avem nevoie să ne spălăm părul mai des. Spălarea părului în mod regulat poate determina în cele din urmă deteriorarea scalpului, limitarea secreției de sebum și alterarea fibrei capilare, făcând astfel părul mai uscat. Datorită expertizei lor unice despre universul botanic, cercetătorii YR în Cosmetică Vegetală® au selecționat Laptele de Castane Bio. Ei au fost fascinați de proprietățile nutritive ale acestuia și astfel l-au inclus în gama de îngrijire nutritivă.

SPRAY PENTRU DESCURCAREA PĂRULUI CU LAPTE DE CASTANE BIO 150 ml. Spray-ul pentru descurcarea părului descurcă părul până la vârfuri, dintr-un singur pas, fără a-l îngreuna.

ȘAMPON NUTRITIV DELICAT FĂRĂ SULFAȚI (300 ml). Îmbogățit cu Lapte de Castane Bio, Șamponul Nutritiv Delicat catifelează și hrănește părul, fără să-l îngreuneze.

BALSAM NUTRITIV CU LAPTE DE CASTANE BIO (200 ml). Balsamul Nutritiv cu Lapte de Castane Bio hrănește lungimile și descurcă instantaneu părul, fără a-l îngreuna.

8. GAMA PENTRU VOLUM PENTRU PĂR FIN ȘI FĂRĂ VOLUM

PEPTIDE DE QUINOA – PUTEREA CE OFERĂ VOLUM

Volumul părului are legătură directă cu mărimea fibrei capilare. Prin însăși natura sa, părul fin se caracterizează prin fire subțiri, direct responsabile de lipsa densității. Cercetătorii YR în Cosmetică Vegetală® au selecționat Peptidele de Quinoa datorită proprietăților acestora de a adăuga textură. Cerealele de Quinoa sunt renumite pentru compoziția lor bogată în aminoacizi esențiali, dar și pentru proprietățile lor, ce ajută semnifi cativ în lupta împotriva fragilității părului. Este bine-cunoscut faptul că peptidele conținute de quinoa se atașează de fibrele capilare și le măresc densitatea, fără a le îngreuna.

ȘAMPON PENTRU VOLUM FĂRĂ SULFAȚI (300 ml) Îmbogățit cu Peptide de Quinoa, Șamponul pentru Volum amplifică volumul de la rădăcini.

BALSAM PENTRU VOLUM CU PEPTIDE DE QUINOA (200 ml) Balsamul pentru volum redă substanța părului, fără să-l îngreuneze.

ANGAJAMENTELE YVES ROCHER ÎNTR-O ABORDARE ORIENTATĂ CĂTRE ECO-DESIGN:

 • RECIPIENT RECICLABIL
 • RECIPIENT DIN ALUMINIU
 • RECICLABIL LA INFINIT
 • RECIPIENT DIN PLASTIC 100 % RECICLAT
 • FLACON DIN PLASTIC 100 % RECICLAT ȘI RECICLABIL
 • CUTIE RECICLABILĂ
 • RECIPIENT DIN STICLĂ RECICLABILĂ
 • RECIPIENT DIN ALUMINIU
 • RECICLABIL LA INFINIT

 

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.