Stroie Baciul Sibian deschide un magazin în Militari Shopping

Brandul românesc “Stroie Baciul Sibian” deschide un nou magazin cu produse tradiționale din zona Sibiului în incinta  Militari Shopping din București. Inaugurarea noului magazin va avea loc vineri, 16 octombrie, de la orele 17:00. La eveniment vor participa atât echipa Stroie Baciul Sibian, cât și vedete autohtone și jurnaliști care își doresc să promoveze această afacere românească, dar și o dietă sănătoasă, bazată pe produse bio.

Stroie Baciul Sibian magazin in Militari Shopping

Pentru a marca deschiderea noului magazin, fondatorii brandului, Claudia și Dumitru Stroie, vor lansa piesa ”Hai, omule si petrece”, care va fi interpretata in premiera la eveniment.

”Stroie Baciul Sibian” Specialități ardelenești a fost gândit şi lansat de 2 cântăreţi de muzică populară

Proiectul ” Stroie Baciul Sibian” a fost gândit și implementat de către Claudia și Dumitru Stroie, doi cântăreți de muzică populară din comuna Jina, Mărginimea Sibiului, unde și-au însușit secretele preparării specialităților ardelenești, sănătoase și cu gust. De peste 10 ani cei 2 antreprenori se dedică trup si suflet atât cântatului, cât și artei culinare, pe care doresc s-o aducă în casa fiecărui român.

Sub deviza ”Calitate pe gustate”, Stroie Baciul Sibian comercializează preparate sibiene delicioase, după rețete autentice, din gospodăria proprie, precum: carne/mezeluri, branzeturi/lactate, dulciuri si produse de panificație, băuturi și siropuri. Toate produsele sunt proaspete, fără aditivi și foarte gustoase, iar prețurile sunt potrivite oricărui buzunar.

Deschiderea magazinului din Militari Shopping

Din 16 octombrie, ziua inaugurării, românii vor avea ocazia să deguste la magazinul din Militari Shopping specialitățile tradiționale ardelenești, create cu pasiune și cu pricepere de către Claudia și Dumitru Stroie: preparate originale din carne, brânzeturi gustoase, băuturi și siropuri naturale, cozonac, zacuscă, șorici și multe alte produse delicioase.

Primii cumpărători vor avea ocazia să se convingă de calitate pe gustate și să achiziționeze preparatele la prețuri fără concurență. Detalii complete despre produse găsiţi pe site.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.