Sugar Town – Phenom Summer Collection

Porția de zahăr care nu îngrașă: Sugar Town, de la Jessica Cosmetics, Phenom Summer Collection, cea mai nouă colecție a verii. Trei lacuri de unghii în culori delicioase, strălucitoare și rezistente pe unghii – de încercat, neapărat.

Laffy Taffy – roz bubblegum

Red Hots – roșu strălucitor Hip, poppy

• Gumdrop – alb radiant.

sugar town phenom jessica collection Noile nuanțe Sugar Town Phenom sunt disponibile individual sau în formula de cinci, alături de tratamentul-bază Bend Don’t Break și topul final cu uscare rapidă, Phenom Finale Shine.

sugar town phenom collection

De ce Phenom Collection? Pentru că sunt lacuri de unghii cu uscare rapidă, rezistență îndelungată pe unghii – de până la 10 zile – și strălucire intensă. Secretul constă într-un polimer revoluționar prezent în compoziția lacului de unghii și un inițiator foto din topul pentru strălucire – Phenom Finale Shine. Prin expunere la lumina naturală, acestea acționează împreună. Rezultatul? O manichiură impecabilă, rezistentă, cu un luciu intens.

Unghii mai rezistente cu tratamentul Bend Dont’t Break. Și pentru că știe of-urile noastre legate de manichiură, Jessica s-a gândit la toate. Și a lansat o soluție pentru unghiile care se rup ușor. Cu polimeri de hidratare, complexul Bend Dont’t Break face se spune: crește rezistența și flexibilitatea unghiilor naturale, împiedicând ruperea lor.

7 free: Lacurile de unghii JESSICA Cosmetics nu conțin niciuna dintre următoarele 7 substanțe: formaldehidă, rășină formaldehidică, toluen, dibutilftalat (DBP), camfor, xilen sau etil tosilamidă. Și nu sunt testate pe animale (cruelty free 100%).

Prețuri: Phenom – 54 lei/buc; Bend Dont’t Break – 101 lei; Phenom Finale Shine – 54 lei

Despre JESSICA COSMETICS

JESSICA COSMETICS este un brand de referinta in ingrijirea unghiilor naturale. Compania este prezenta in mai mult de 60 de tari. Sistemul de infrumusetare a unghiilor creat de Jessica are la baza premisa ca, asa cum exista diverse tipuri de piele si de par, si unghiile sunt de mai multe tipuri: uscate, casante, deteriorate si normale, fiecare avand propriile sale nevoi. Portofoliul de produse al brandului raspunde tuturor acestor nevoi, de la tratament si vindecare, pana la infrumusetare si rasfat: Custom Basics, Essentials, Correctives, pedichiura ZenSpa, precum si produse de ingrijire a mainilor si corpului.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.