Astăzi se decid câștigătorii Top Child Model of the Planet

Astăzi este marea finală a competiției Top Child Model of the Planet 2019, organizată în Georgia, orașul Batumi, în perioada 18-23 septembrie, de agenția de modelling internațională Katrini Models. Directoarea acesteia, Ekaterine Mgaloblishvili, a primit delegația României cu suveniruri și cadouri și a organizat o primire oficială, la Primăria din Adjara.

concurentii romani la top child model of the planet 2019

Echipa de anul acesta a României include 10 copii, printre care doi invitați speciali: Paula Both, câștigătoarea locului 1 Top Child Model 2018, și Lavinia Mureșan, model și dansatoare, care a pregătit un moment artistic excepțional.

Concurenții sunt: Patrick Mureșan, 5 ani, din Brașov; Alecsandra Gugonea, 8 ani, din București; Melissa Petre, 9 ani, din Constanța, Alessia Stoica, 10 ani, din Bucuresti, Robert Constantin, 11 ani, din Buzău, Maria Caterina Imperiale de Principi de Francavilla, 11 ani, din Bucuresti, Maria Flăcău, 12 ani, din București; Alisia Varariu, 14 ani, din Brașov. Alături de ei se află copii din India, Africa de Sud, Brazilia, Ungaria, Georgia, Malta, Moldova, Ukraina, Grecia, Albania, Thailanda. Toată săptămâna au susținut probe precum: Fashion Show, Casual Show, Designer Show, Interviul cu juriul, Eveningwear. Iar astăzi vom afla cu interes cine va fi marele câștigător.

Cătălina Buzdun, organizatorul concursului din România și director național în Georgia, ne mărturisește: „A fost o săptămână dificilă, dar frumoasă. Copiii au muncit, dar s-au și distrat. Au participat activ la probe și au dovedit că sunt buni, frumoși și talentați și au legat prietenii cu ceilalți copii concurenți din toată lumea, la seara prieteniei și nu numai. Sperăm sa venim nu doar cu un titlu acasă, ci cu mai multe, dacă luăm în considerare portofoliul acestor copii. Sunt printre ei modele care au câștigat titluri în Grecia, Bulgaria, care au participat la diferite concursuri în România și s-au calificat cu rezultate spectaculoase, și chiar copii care au avut privilegiul de a prezenta pentru New York Fashion Week in 2018 și 2019. Personal, le doresc succes tuturor și fie ca cel mai bun sa iasă câștigător!”

Le dorim și noi să auzim doar pe performanțe remarcabile, ca și până acum.

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.