Urgent Cargus: ce mai vor românii să trimită prin curier

Firma de curierat Urgent Cargus a întocmit un top al celor mai surprinzătoare şi amuzante solicitări venite din partea celor care apelează la serviciile curierilor, în ultimul an. Vezi care sunt greșelile frecvente şi ce mai vor oamenii să livreze prin curier…

Urgent Cargus ce mai transportă oamenii în 2020

Cele mai speciale și amuzante solicitări venite din partea consumatorilor în ultimul an se află în strânsă legătură cu nerespectarea modalităților de ambalare și procedurilor legate de bunurile interzise și restricționate la transport.

Topul celor mai haioase solicitări este condus detașat de „cotletul” la care fac referire atunci când vorbesc despre “colet”.

De la instrucțiuni de administrare a medicamentelor primite prin curier până la trimiterea animalelor de companie care stau cuminți în cușcă, solicitările cele mai neobişnuite au fost cele pentru transportul de oameni, sicrie, stupi de albine, cai și produse perisabile şi chiar preluarea mobilei din casă, pentru a fi dusă la noua locuință a clientului!

Urgent Cargus Topul Solicitarilor amuzante 2020

foto: pexels

Reprezentanții Urgent Cargus au selectat cele mai populare cerințe și perle venite din partea consumatorilor, printre care:

  • „Bună ziua, pot să trimit un colet? Are dimensiuni cam cât o pisică.” „Da, ce conține?” „O pisică.”
  • „Bună ziua! Aș vrea să trimit băiatului meu un colet” „Sigur, ce doriți să livrați?” „Niște jambon afumat, cârnați și pui congelați, e plecat la București la facultate, să nu-i fie foame.”
  • „Mi-a sosit astăzi televizorul pe care l-am comandat, dar nu funcționează. Poate veni cineva de la Urgent Cargus să-l ridice, să-l repare și apoi să mi-l aducă înapoi?”
  • „Care este prețul pentru care un curier este dispus să ridice trei saci de porumb, să îi ducă la moară (două localități mai departe), să aștepte ca morarul să macine porumbul și apoi să-i aducă la locul de unde au fost ridicați?”
  • „Doresc să trimit un colet.” „Ce conține coletul?” „O urnă cu cenușa bunicii.”
  • „Vreau să trimit un papagal.” „Nu putem livra animale vii.” „Dar de ce? E mic, nu țipă!”
  • „Ce doriți să trimiteți?” „Un cosciug. Are dimensiuni standard, cam cât are un mort așa… nu știu, cât ziceți și dumneavoastră.”
  • Un alt client a solicitat curierului care efectua livrarea să-i scrie prietenei lui pe un bilețel „TE IUBESC!”

Lista a fost publicată ca parte a campaniei de educare „Am / n-am expediat” prin care Urgent Cargus își propune să informeze consumatorii cu privire la obiectele care pot fi livrate utilizând serviciul de curierat al companiei, precum și regulile importante ce trebuie urmărite pentru expedierea în deplină siguranță a coletelor.

Clienții pot apela cu încredere la Urgent Cargus pentru a trimite o gamă largă de produse: de la haine, produse cosmetice, echipamente IT&C, articole și produse din sticlă, instrumente muzicale până la tipărituri, piese auto sau articole sport. Totodată, există şi câteva limitări pe care aceștia trebuie să le aibă în vedere în momentul în care doresc să efectueze o livrare: Urgent Cargus nu livrează metale și pietre prețioase, teste de laborator, bunuri de valoare, tutun sau produse perisabile.

Toate aceste prevederi și lista completă a bunurilor interzise la transport sunt prezentate pe website-ul Urgent Cargus și pot fi documentate accesând landing page-ul dedicat campaniei.

Despre Urgent Cargus

Urgent Cargus este una dintre cele mai mari companii de curierat din România, cu o experiență de aprope 30 ani în domeniu. Echipa Urgent Cargus numără în prezent peste 5.000 de angajați și colaboratori care asigură servicii de curierat către clienți persoane fizice și companii, printr-o rețea națională de 73 de centre de sortare și depozite, 68 de agenții “Urgent Cargus Ship & Go” în toată țara și o flotă de peste 2.600 de vehicule de curierat. Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați website-ul Urgent Cargus sau pagina de Facebook Urgent Cargus.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.