Vărsător Horoscop 2015

ID-10085297Vărsător Horoscop 2015: O vară fierbinte

Și pe voi vă avantajează ieșirea lui Saturn din Scorpion, din casa carierei și a poziției sociale, unde v-a adus tot felul de necazuri și piedici. Vă lasă în pace cariera, dar vă restrânge cercul de prieteni. Nu vă faceți griji, se vor cerne cei falși, vor rămâne cei mai buni și mai de nădejde. Vă veți baza pe ei anul ăsta, veți lansa împreună proiecte și parteneriate, veți pune bazele unei afaceri. Mai prost aspectat va fi sectorul banilor, unde Neptun vă spulberă iluziile, iar Marte, economiile, în ianuarie. De fapt, Neptun va fi în aspect tensionat cu Saturn doi ani de-acum înainte, de aceea ar fi bine să vă ajustați planurile financiare în raport cu realitatea: poate mai lent, dar sigur.

Și dacă tot vorbim despre bani, situația se va relaxa vizibil din august, când Jupiter în casa veniturilor și a bunurilor comune vă promite mari șanse de câștig: contracte avantajoase, colaborări, noi surse de finanțare. De anul ăsta, proiectele legate de scris, promovare, studii sau călătorii vor cunoaște schimbări spectaculoase și vor fi susținute, în prima parte a anului, de Jupiter în casa parteneriatelor, și de Saturn, în casa prietenilor și a speranțelor. Schimbările încep timid în ianuarie și vor exploda în martie, când Venus și Marte trec peste Uranus.

În aprilie îți găsești iubirea sau primești vești bune de la /te bucuri pentru copii, iar în mai, atmosfera se destinde la serviciu, unde apar oportunități noi. Mai e o lună bună și pentru sănătate, când ai mai multă vitalitate, iar eventualele tratamente își arată efectele așteptate.

În iunie și iulie, Venus și Jupiter în Leu pun parteneriatul într-o lumină favorabilă. Apar șanse prin partenerul de viață sau de afaceri sau aceștia sunt primesc vești bune, sunt norocoși și mai generoși, vă sprijină în carieră (cu Saturn în Scorpion) și afaceri (Uranus în Berbec) reușiți să vă bucurați împreună de realizări. În iulie, e mare agitație la serviciu, unde e nevoie de toată atenția. Șanse, muncă, deadline-uri strânse, dar și vizibilitate în carieră, unde ultima trecere a lui Saturn în Scorpion îți promite realizări durabile și câștiguri pe măsură.

August poate fi și despre pasiune în cuplu, casa traversată de Venus și Marte în Leu. O vară fierbinte, încheiată cu o toamnă bogată, plină de șanse în contracte sau legate de relația cu străinătatea, de la sfârșitul lunii septembrie și până în noiembrie. Poate te decizi să călătorești sau să studiezi, poate cu ocazia asta îți găsești o mare iubire, Marte și Venus în Balanță îți arată drumul, toamna târziu. Pe 6 decembrie, Venus intră în Scorpion, cu oportunități în carieră, până la sfârșitul anului. Speranțe împlinite, sărbători vesele, petrecute cu prietenii.

BERBEC

BERBEC

taur

TAUR

GEMENI

GEMENI

rac

RAC

LEU

LEU

fecioara

FECIOARĂ

balanta

BALANȚĂ

scorpion

SCORPION

sagetator

SAGATĂTOR

capricorn

CAPRICORN

PESTI

PEȘTI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Image courtesy of adamr at FreeDigitalPhotos.net

 

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.