Wagner Arte și Diana Pavelescu lansează Deep Red Collection

Irina Wagner împreună cu Diana Pavelescu lansează Deep Red Collection, prima colecție de bijuterii inspirată de minunata lume a vinului.

Colecţie de bijuterii Wagner Arte şi Diana Pavelescu

Coliere și cercei din argint, pietre prețioase și porțelan pictat manual, semnătura inconfundabilă a Casei Wagner Arte, sunt piesele din colecția care te va face să iubești vinul și mai mult.
“Atelierul de creație Wagner și-a propus să invite artiști, bloggeri, socialites, designeri și personalități marcante ale unei comunități pentru a realiza colecții de obiecte din porțelan pictat manual sau bijuterii împreună. Ideea s-a născut văzând cum procedează marile manufacturi de porțelan din Europa care invită periodic mari artiști și personaje importante pentru a crea colecții inedite. Deep Red Collection s-a născut datorită unei prietenii frumoase cu Diana Pavelescu, wine ambassador, și a început încă din 2019, deoarece creația unei colecții durează luni de zile. Ne place să ne “scufundăm” în viziunea altor oameni în care credem și să creem obiecte frumoase”, spune Irina Wagner.

Povestea din spatele acestor creații începe cu un pahar de vin savurat într-o companie plăcută, cu note de mister și energie bună, o plăcere fină a vieții. Așa că bijuteriile din colecția Deep Red împrumută pentru piesa de accent din porțelan rubiniul unui vin pe care l-ai băut într-o seară de vară, într-un loc în care ai dori să revii, cu o persoană a cărei companie îți face o mare plăcere. Colierele fine se regăsesc în două tipuri de materiale, argint și combinație de fir textil cu argint.

Preluând din vibe-ul urban actual, dinamic și feminin, colecția Deep Red include patru coliere fine și o pereche de cercei lungi care pot fi purtați împreună sau câte unul, în combinație cu alt cercel.
“Deep Red este o invitație îndrăzneață, ca o călătorie spre locuri cu un farmec aparte. Deep Red este o declarație de iubire pentru sine, pentru vin, pentru momente irepetabile în viață, pentru armonie și descoperire. Într-un fel sau altul, vinul a făcut parte tot timpul din viața mea, în copilărie la bunici, apoi făcut cu tata, mai apoi devenind parte a muncii mele, pentru ca în final să se transforme în pasiune. Am întâlnit în viață oameni minunați, Irina este unul dintre ei. Vinul este artă, cultură, o ființă vie ce merită să facă parte din viețile noastre, nu doar prin efemeritatea lui în pahar. Eu vreau să-l simt tot timpul alături de mine, să-mi încălzească sufletul și să-mi înalțe spiritul. Prin bijteriile din colecția noastră, Irina a făcut ca acest lucru să fie posibil.” (Diana Pavelescu, wine ambassador, #VindinRomania).

Fiecare piesă din colecție poartă un nume care vorbește despre starea pe care o ai când le porți, despre experiențele pe care le poți trăi și din care vrem să fim parte. Pour me a glass! este un colier feminin care nu va trece neobservat. Drop of Wine Earings sunt inspirați de picăturile de vin roșu catifelat și misterios. Wine me! și Sweet Grape of Mine sunt alte două piese cu multă personalitate.

Găsiți întreaga colecție aici.

Despre Diana Pavelescu
Diana este ambasador al vinului românesc, în special, pe care îl promovează în afara țării ca membru în juriile concursurilor internaționale de prestigiu, Asia Wine Trophy, Berlin Wine Trophy, Concours Mondial de Bruxelles, Concours Mondial des Vins Blancs, Citta del Vino. Experiența ei este completată de diploma WSET 3, certificată la Londra. Diana este un reper în industria vinului românesc, conturând pe platformele ei de social media și pe blogul personal, o lume fascinantă, un traseu printre gusturi și arome, vinuri și mâncare, artă și călătorii.

Despre Wagner Arte Frumoase și Povești
Marca ”Wagner Arte Frumoase si Povești” s-a impus pe scena manufacturilor românești prin poveștile așternute pe porțelanuri cu tehnici clasice de pictură manuală. Îmbinarea dintre rigoarea tehnicii handmade – mereu rafinată – și fantezia subiectelor este caracteristica mărcii Wagner.

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.