Yves Rocher toamna 2020: culori şi arome intense

Yves Rocher ne aşteaptă cu surprize toamna asta: culori aprinse, arome puternice, texturi bogate și formule cu 100% activi vegetali

Yves Rocher toamna 2020

Mon Rouge, declaraţia de iubire a acestei toamne

Mon Rouge! este un manifest al iubirii de sine. Un parfum intens, radios, ca o declaraţie de încredere în tine, în ceea ce doreşti şi gândeşti.

A te iubi, mai presus de toate. A te iubi necondiţionat, a te iubi indiferent de ceea ce cred alţii, este o putere imensă, aceea de a-ţi asuma cine ești. ȘI TU? CARE ESTE PUTEREA TA? Parfumierul Caroline Dumur a dorit să întruchipeze acest manifest în MON ROUGE! Un parfum floral captivant și feminin, ce dă dependenţă! Combină forţa notelor lemnoase de paciuli cu strălucirea esenţei de neroli şi senzualitatea florii de iris. Cu acorduri fructate delicioase, de prune şi cocacăze negre – de încercat, neapărat!

Mon Rouge eau de parfum Yves Rocher

Mon Rouge Yves Rocher 2020

Echipele Yves Rocher au dezvoltat un flacon din sticlă ultramodern, colorat și feminin, ce combină culorile roșu și fucsia. Două culori impactante, ce animă sentimente pasionale și oferă o asociere neobișnuită, în afara dictatelor, pe scurt total inspirate de acest concept puternic de iubire de sine. Dar Mon Rouge! este şi un parfum responsabil: capacul său conţine plastic reciclat, sticla nu este lăcuită, prin urmare, este mai ușor reciclată, iar ambalajul pliabil este realizat din carton obţinut din păduri gestionate în mod durabil. Sperăm ca noua noastră apă de parfum să îţi placă la fel de mult cât ne place nouă!

Noul balsam miraculos cu 1000 de întrebuinţări pentru păr

Dacă ți-aș spune că există un balsam multi-efect pentru îngrijirea părului, ce poate fi folosit oricând, zi și/sau noapte, fără clătire? Este vorba de noul Balsam vegetal multi-efect pentru păr. Îmbogățit cu ulei Bio de Jojoba, acest balsam cu o textură ultra-fondantă, fără silicon, va repara, hrăni și aduce strălucire și catifelare părului uscat sau deteriorat.

Balsam multi-efect, Yves Rocher 2020

Jojoba este un arbust mic, adaptat regiunilor deșertice. Acesta formează o ceară lichidă, cunoscută sub numele de ulei de Jojoba sau aurul deșertului. Acest ulei este potrivit în special pentru părul deteriorat, deoarece reconstituie fibra părului.

Cercetătorii Cosmétique Végétale ® au selecţionat uleiul de Jojoba, recunoscut pentru proprietăţile sale nutritive și de refacere a filmului protector al fibrei capilare. Datorită acestui ingredient activ, formula Balsamului vegetal multi-efect îi conferă părului elemente extrem de hrănitoare, care ajută la regenerarea firului şi îi dă rezistenţă.

Părul devine mai suplu, strălucitor şi catifelat la atingere.

De ce este acest balsam multi-efect? Pur și simplu pentru că îl poți folosi după cum dorești: pentru retușare, ca mască de îngrijire sau balsam, zi sau noapte, depinde doar de tine…sau de părul tău!

Dacă utilizezi des aparate pentru coafarea părului, ce necesită încălzire, poți aplica înainte balsamul, ca tratament, iar acesta va ușura coafarea. Îți dorești să controlezi firele rebele? Îl poți aplica pentru retușare în orice moment al zilei!

Cum se foloseşte

În timpul zilei sau noaptea, aplică o cantitate mică din Balsamul multiefect pentru păr, pe lungimi și vârfuri, evitând rădăcinile, de 2 până la de 3 ori pe săptămână. Piaptănă pentru a distribui produsul în mod egal. Nu clăti. Acest produs nu îţi va păta perna.

Special pentru ochii tăi

Ochii nu sunt doar ferestrele sufletului, ci şi primul lucru pe care îl observi la o persoană. E important ca ei să arate bine, odihniţi şi îngrijiţi, de aceea merită toată atenţia noastră !

Pur Bleuet Yves Rocher

Schimbare de anotimp, poluare, demachiere incompletă, stres sau oboseală, pielea din jurul ochilor este o zonă deosebit de sensibilă pe care o uităm adesea, deşi merită atenția noastră deplină.

N-ai avut timp să te demachiezi cu o seară înainte, iar a doua zi ai ochii roşii, cearcăne şi pungi sub ochi? Îţi recomandăm un remediu natural imbatabil: albăstrelele.

Specialiştii Yves Rocher au găsit şi o modalitate simplă ca noi să putem folosi proprietăţile antiinflamatoare ale albăstrelelor, într-un mod simplu şi la îndemână, cu ajutorul a 2 noi produse din gama best-seller Pur Bleuet!

Pungile de sub ochi te deranjează și nu știi ce să folosești pentru a le atenua? Poți aplica noua Cremă pentru conturul ochilor Pur Bleuet, pentru a hidrata și reîmprospăta zona ochilor, datorită combinației dintre aplicatorul său roll-on răcoritor și a formulei sale fără parfum, perfectă pentru ochii sensibili.

După o noapte lungă, pulverizează noua Apă florală de Albăstrele Bio, cu efect calmant, pe o dischetă din bumbac. Tapotează ușor pleoapele și pungile de sub ochi, pentru a le reîmprospăta și a le trezi.

Cum se foloseşte

Aplică două dischete din bumbac îmbibate în loțiune, pe ochii închiși și lasă-le să acționeze timp de câteva minute. Pentru un super efect reconfortant, păstreaza produsul la frigider.

Albăstrelele provin din agricultura biologică, cultivate în câmpurile teritoriului breton aparţinând companiei Yves Rocher, în localitatea La Gacilly. În fiecare an, se recoltează aproximativ 30 de tone de Albăstrele, care apoi sunt uscate – vârfurile înflorite (muguri, frunze și tulpini). Experţii Yves Rocher în cercetarea Cosmétique Végétale® au căutat să maximizeze naturaleţea compoziţiei produselor Pur Bleuet, cu peste 95% ingrediente de origine naturală. Datorită proceselor noastre de extracţie 100% naturale, extractele de Albăstrele își păstrează toate proprietăţile de calmare și de protecţie.*

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.