Termeni și condiții

Bine ați venit pe 24life.ro. Continuând să navigați pe site-ul nostru, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului și sunteți responsabili de respectarea lor. Ne rezervăm dreptul de a schimba termenii şi condiţiile, urmând ca versiunea actualizată a Termenilor şi Condiţiilor să fie vizualizată oricând la această adresă.

Responsabilitățile utilizatorilor site-ului 24.life.ro și membrilor comunității 24life.ro

 • Nu distribuiți sau promovați material defăimătoare, obscene, abuzive sau ilegale. Citind şi acceptând aceşti „Termeni şi Condiţii“ vă luaţi angajamentul că nu veţi ameninţa sau abuza verbal alţi membri ai site-ului, nu veţi folosi limbaj defăimător şi nu veţi deranja discuţiile prin mesaje repetitive, mesaje fără rost („off topic“) sau mesaje de tip spam. De asemenea, nu veţi promova în comentarii propriul site. Orice astfel de comportament va fi sancţionat prin ştergerea comentariului.
 • Folosiţi un limbaj respectuos. Nu folosiţi limbaj care discriminează pe bază de religie, naţionalitate, gen, preferinţe, sex, vârstă, regiune, etnie sau handicap. Folosirea unor termeni neadecvați vă aduce automat excluderea din comunitatea 24life şi de pe site. Orice utilizator al site-ului este responsabil pentru publicarea unor materiale ilegale, pornografice sau discriminatorii şi îşi asumă responsabilitatea asupra lor. 24life.ro nu admite asemenea materiale sau comentarii pe site, iar autorii lor își pierd automat dreptul de a fi membri sau de a posta la rubrica de comentarii.
 • Sunteţi responsabili de comentariile postate pe site-ul 24life.ro precum şi de consecinţele publicării acestora. Autorii materialelor publicate (fotografii, filmulețe, informații) garantează drepturile de folosire ale acelui material. Site-ul 24life.ro este scutit de responsabilitate în cazul în care acestea nu respectă drepturile de autor ale celor de drept.

Responsabilitățile 24life.ro

 • 24life.ro este un concept și proiect original, care folosește informații preluate de la parteneri, cu acordul acestora. Folosirea site-ului 24life.ro este gratuită. 24life.ro se va asigura că articolele publicate pe site nu conțin greşeli, iar dacă acestea vor exista, totuși, ele nu sunt intenționate și vor fi corectate cât mai curând posibil.
 • Dacă cititorii sau orice alt vizitator al site-ului observă un material care nu respectă drepturile de autor sau regulile de citare și creditare, poate raporta acest lucru. Vă asigurăm că vom lua măsuri pentru rezolvarea unor astfel de situaţii.
 • – 24life.ro nu răspunde juridic de problemele cauzate de către un utilizator al site-ului, altui membru. Cu toate acestea, 24life.ro ia în considerare eventualele plângeri ale unui membru şi ia măsuri pentru ca situaţia să fie rezolvată, atunci când este cazul. Nu răspundem de faptul că un membru poate să nu respecte termenii şi condiţiile site-ului, dar ne vom asigura ca această abatere să fie sancţionată.

Drepturi de autor, marcă şi proprietate intelectuală

 • Materialele de pe site nu pot fi reproduse integral fără permisiunea anterioară explicită a 24life.ro și parțial până la 250 de cuvinte, doar cu citarea sursei. Citarea articolelor de pe site se face prin menţionarea numelui autorului şi a platformei pe care a fost scris articolul, în speţă 24life.ro.
 • Conţinutul site-ului, prin tot ce reprezintă el (text, fotografii, grafică, software sau logo), este protejat de legea dreptului de autor. Conţinutul partenerilor noştri este supus aceloraşi reglementări. 24life.ro poate furniza în materiale cu legături (link-uri) către alte site-uri de internet. Ne vom asigura de autenticitatea informaţiilor publicate, dar nu răspundem de informaţiile publicate pe un alt site web sau pentru declaraţiile unor terţi, citate conform regulilor.
 • Opiniile şi alte afirmaţii scrise exprimate de către terți pe 24life.ro sau de pe site-urile partenere sau citate sunt responsabilitatea acestora, nu reprezintă opinii ale 24life.ro. Conţinutul creat de terţi reprezintă responsabilitatea lor, iar acurateţea şi corectitudinea mesajelor nu este garantată de către 24life.ro. Terţii pot reprezenta cumpărătorii de publicitate pe site-ul nostru sau site-urile partenere sau agregate prin link de către 24life.ro.

Prevederi finale

 • Ne vom asigura că site-ul nostru şi materialele descărcate de pe el nu vor conţine viruşi informatici de orice fel, dar ne vom da toată silinţa ca acest lucru să nu se întâmple.
 • Datele personale furnizate de dumneavoastră nu vor fi făcute publice sau comercializate către terţe părţi.
 • Conţinutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, preţuri, forma de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fără acordul în scris al proprietarului acestui site.

Termenii şi condiţiile prezentate respectă reglementările legislative aflate în vigoare:

 1. Legea Nr. 193/2000, privind clauzele abuzive , publicată în Monitorul Oficial Nr. 560/2000;
 2. Ordonanţa Nr. 130/2000 (actualizată până la data de 12 ianuarie 2004) privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, publicată în Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.
 3. Pe site-ul www.24life.ro utilizatorul este responsabil pentru toate activităţile care survin prin accesarea contului şi parolei personale. Site-ul 24life.ro nu este responsabil pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale.
 4. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către 24life.ro numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din contul de înregistrare, precum şi datele oferite în scopul participării la evenimente, lansări și concursuri, vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea înscrierii, livrarea de produse câștigătorilor concursurilor, informări despre eventualele promoţii, etc.