ACTISPERM poate crește șansele de concepție

EVA INTIMA® lansează ACTISPERM pH 7.2, un gel lubrifiant dezvoltat cu scopul de a ajuta cuplurile care se confruntă cu dificultăți în a concepe un copil. Principalul său ingredient activ este un complex de substanțe naturale, recunoscute pentru proprietățile lor benefice asupra sănătății reproductive.

În lumea modernă agitată, multe dintre cuplurile care își doresc să aibă un copil nu reușesc acest lucru, mai mult timp. Încercările nereușite de concepție pot duce la o gamă largă de emoții, de la dezamăgire și disperare până la sentimente de vinovăție și neîmplinire personală. Apar tensiuni în relație și fiecare încercare eșuată poate amplifica acest stres. Pentru unii, lupta cu infertilitatea poate deveni o povară psihologică grea, afectând încrederea în sine și bunăstarea emoțională.

De aceea este important ca această problemă să fie abordată într-un mod cuprinzător, combinând expertiza medicală cu sprijinul emoțional și adoptarea unui stil de viață sănătos. Prin înțelegerea și acceptarea complexității infertilității, cuplurile pot găsi modalități de a face față provocărilor și de a înclina balanța către un rezultat pozitiv. În ultima vreme, progresele în domeniul medicinii și al tehnologiei au făcut posibilă apăriția de soluții și tehnologii inovatoare, care pot crește șansele de concepție. Una dintre ele este Eva Intima Actisperm.

Gel lubrifiant care favorizează concepția

EVA INTIMA® ACTISPERM pH 7.2 a fost dezvoltat cu scopul de a ajuta cuplurile care se confruntă cu dificultăți în a concepe un copil. Produsul este bazat pe cercetări științifice solide și pe o înțelegere profundă a procesului de fertilizare. Principalul său ingredient activ este un complex de substanțe naturale, recunoscute pentru proprietățile lor benefice asupra sănătății reproductive.

EVA INTIMA® lansează ACTISPERM pH 7.2, un gel lubrifiant care se aplică facil, cu 15 minute înainte de actul sexual. Dincolo de lubrifiere, gelul ajută la crearea unui mediu vaginal favorabil astfel încât spermatozoizii să-și prelungească vitalitatea și să crească șansele de fecundare (după ce pătrund în vagin, spermatozoizii pot supraviețui între 3 și 5 zile în mucusul cervical, lichid secretat de colul uterin). Perioada favorabilă pentru supraviețuirea lor este chiar perioada din preajma ovulației, când mucusul cervical devine un mediu prielnic pentru spermatozoizi.

Cum acționează EVA INTIMA® ACTISPERM pH 7.2?

 

Produsul EVA INTIMA® ACTISPERM pH 7.2 acționează în mai multe moduri pentru a îmbunătăți fertilitatea. În primul rând, el optimizează mediul vaginal, creând un mediu favorabil pentru spermatozoizi și ajutându-i să supraviețuiască și să se deplaseze mai eficient. De asemenea, acest produs contribuie la creșterea calității spermei, ajutând la îmbunătățirea motilității, formei și vitalității spermatozoizilor.

Pe lângă acestea, EVA INTIMA® ACTISPERM pH 7.2 conține și antioxidanți puternici, care ajută la reducerea stresului oxidativ și la protejarea ADN-ului spermei împotriva daunelor oxidative. Astfel, produsul contribuie la menținerea sănătății și integrității spermei, crescând șansele de concepție.

EVA INTIMA® ACTISPERM pH 7.2 (1 cutie cu 6 tuburi aplicatoare de unică folosință, preumplute cu gel, 5 ml) nu este un contraceptiv, nu afectează calitatea spermei și nu interferează cu acțiunea acesteia. Produsul nu conține hormoni, substanțe farmaceutice, coloranți artificiali sau parfum, așa că poți fi sigură că soluția pe care o folosești este una potrivită pentru tine.

Avantajele utilizării EVA INTIMA® ACTISPERM pH 7.2

Utilizarea produsului EVA INTIMA® ACTISPERM pH 7.2 prezintă mai multe avantaje. În primul rând, acesta oferă un sprijin natural și non-invaziv pentru cuplurile care doresc să conceapă un copil. În al doilea rând, produsul este sigur și ușor de utilizat, având în vedere că este dezvoltat pe baza ingredientelor naturale.

EVA INTIMA® ACTISPERM pH 7.2 poate fi folosit împreună cu alte metode de îmbunătățire a fertilității, cum ar fi modificările stilului de viață sănătos, alimentația echilibrată și reducerea nivelului de stres. Combinația acestor strategii poate crește semnificativ șansele de concepție.

Știai că stresul afectează fertilitatea?

Stresul și stilul de viață au un impact semnificativ asupra fertilității. Atât stresul cronic, cât și obiceiurile nesănătoase pot afecta funcționarea sistemului reproducător. Nivelurile ridicate de stres pot perturba echilibrul hormonal și pot interferea cu ovulația și producția de spermă. De asemenea, alimentația necorespunzătoare, consumul excesiv de alcool, fumatul și sedentarismul pot afecta negativ fertilitatea. Adoptarea unui stil de viață sănătos, gestionarea stresului și reducerea factorilor de stres pot contribui la îmbunătățirea fertilității și la creșterea șanselor de concepție. Infertilitatea poate fi o călătorie dificilă și emoțională, dar cu sprijinul adecvat și cu abordarea holistică, cuplurile pot crește șansele de concepție și pot realiza visul de a deveni părinți.

Problemele de fertilitate sunt adesea complexe și nu au o soluție magică

Călătoria cuplurilor spre a deveni părinți poate fi o provocare emoțională și fizică, dar produsele inovatoare precum EVA INTIMA® ACTISPERM pH 7.2 oferă o soluție promițătoare pentru cuplurile care își doresc să conceapă un copil. Cu toate acestea, este important să înțelegem că fertilitatea este un proces complex și că nu există o soluție magică care să funcționeze în fiecare caz. Consultarea unui specialist în fertilitate și adoptarea unui stil de viață sănătos sunt aspecte esențiale în călătoria spre concepție. Produse precum EVA INTIMA® ACTISPERM pH 7.2 pot fi un sprijin valoros în această călătorie, dar este întotdeauna recomandat să căutați sfatul și recomandările unui profesionist înainte de utilizare.

„Dezvoltăm produse care oferă soluții ușoare și eficiente pentru fiecare femeie, indiferent de nevoile sale. Explicăm, învățăm, deschidem dialoguri, dăm asigurări. Ascultăm și învățăm de la femei în fiecare zi. Dorim ca femeile să își înțeleagă corpul și să poată face alegerile corecte pentru ele, să fie sănătoase și să își trăiască viața la maximum. Credem despre corpul uman că este o un sistem uimitor. De aceea, formulele noastre se bazează pe ingrediente de origine naturală, toate selectate pentru eficacitatea și siguranța lor în îngrijirea intimă a femeilor”.

EVA INTIMA® ACTISPERM pH 7.2 este distribuit în România de ND Medhealth. Preț recomandat: începând cu 50 lei

Produsele din gama EVA INTIMA sunt disponibile online și în farmacii – atât lanțuri naționale, cât și regionale și independente (Farmaciile Tei & Bebetei, Dr. Max, Help Net, Remedium, Mattca, Morpheus, Nordpharm, Salofarm sau pe platformele e-commerce, precum eMag.ro), iar prețurile lor variază în funcție de complexitatea gamei. Întreabă medicul sau farmacistul despre produsele EVA INTIMA® și optează pentru cele care ți se potrivesc.

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.