Back to School 2023, începem școala cu Primark

Primark dă startul sezonului de toamnă/iarnă cu o colecție specială pentru copii – bucuria părinților! Înainte de începerea noului an școlar, Primark ne-a pregătit colecția Back to School 2023, în cele două magazine deschise în București (AFI Cotroceni și ParkLake Shopping Center).

Jason Moore for Primark

Prețuri mici, zambete mari pentru toată lumea

Colecția Back to School conține produse esențiale de îmbrăcaminte pentru copii, pijamale călduroase, jachete impermeabile sau veste pentru zilele mai friguroase, treninguri și îmbrăcăminte sport – toate la prețuri accesibile, care așteaptă să fie descoperite.

Noua colecție toamnă/iarnă Back to School 2023 Primark

Căciulă, fular și mănuși asortate – 40 lei setul

Rucsac școlar – 40 -75 lei

Jachete căptușite – 50 – 90 lei

Primark Back to School 2023

Pe lângă haine, Primark a pregătit pentru prima zi de școală din acest an și rechizite – caiete, creioane colorate, carioci și ghiozdane multifuncționale cu eroi din povești, pentru o primă zi de școală memorabilă.

Cu noua colecție, Primark își continuă misiunea de a oferi produse de calitate, pentru toate gusturile, la prețuri accesibile.

Pentru mai multe detalii, accesați noul website Primark, lansat de curând și în România. Partea bună la site este că poți verifica pe el stocurile și disponibilitatea produselor.

Despre Primark

Primark este un important comerciant internațional de îmbrăcăminte având peste 72.000 de colaboratori în 15 țări, iar numărul lor este în creștere. Totul este gândit în jurul accesibilității de zi cu zi: de la articole esențiale de calitate foarte bună, la ținute remarcabile, de la împătimiți ai modei până la familii multi-generaționale, oricine este binevenit la Primark.

Primark a fost înființat de Arthur Ryan în 1969 sub denumirea de Penneys, un spațiu comercial unic deschis pe strada Mary, în Dublin, cu scopul de a oferi Irlandei îmbrăcăminte la prețuri accesibile.

Astăzi este un retailer de îmbrăcăminte internațional, având peste 72.000 de colaboratori în 15 țări, dar avem în continuare aceeași fundație: accesibilitate pentru toată lumea, în fiecare zi. De la articole esențiale de o calitate foarte bună la ținute remarcabile pentru femei, bărbați și copii, și în plus produse cosmetice, articole pentru casă și accesorii, există câte ceva pentru fiecare la Primark.

Și-a păstrat puternicele rădăcini irlandeze, dar în prezent vei găsi magazine Primark peste tot în Regatul Unit, de-a lungul Europei, extinzându-ne în Europa Centrală și de Est și lansându-ne relativ recent pe piața americană. Cu peste 400 de magazine în 15 țări din Europa și Statele Unite, se așteptă să ajungă la 530 de magazine până la sfârșitul anului 2026.

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.