Balerini comozi și frumoși, pentru orice ocazie

Cauți o pereche de balerini comozi și atrăgători potriviți pentru orice ocazie? Vrei să fie frumoși? Confortabili indiferent de drum sau vreme? Le ai pe toate într-o singură pereche: ANINE SQUARED de la ECCO.

Balerini ECCO ANINE SQUARED 2

Un trend global

O abordare premium și inovatoare a tendințelor în materie de încălțăminte, acești pantofi oferă femeilor moderne, îndrăgostite de fashion, o alternativă contemporană și elegantă la design-ul tradițional specific acestui tip de pantof.
Datorită esteticii sale minimaliste, clasice și extrem de versatile, ECCO ANINE SQUARED se potrivește oricărei ocazii, indiferent dacă se asortează cu ținuta de fiecare zi, o cină de business sau o ieșire relaxantă cu prietenii.
Indiferent de stilul pe care îl alegi, ECCO ANINE SQUARED este întotdeauna răspunsul la întrebarea: Cu ce mă încalț astăzi?
Cu o gamă de balerini, pantofi și mocasini, precum și o selecție de piele și finisaje marca ECCO, cu ANINE SQUARED te vei bucura de un confort maxim și de luxul unei perechi de încălțăminte care acoperă toate stilurile și nevoile.

Balerini ECCO noua colectie

Cu ce mă încalț azi?

Cu ECCO ANINE SQUARED nu trebuie să alegi între confort și look. Realizat cu propria tehnologie FLUIDFORM ™ Direct Comfort a mărcii daneze pentru amortizare și recuperare ultra-moderne, amplasat pe o talpă din PU cu injecție directă, flexibilă, ușoară și confortabilă, ECCO ANINE SQUARED are o potrivire și o senzație naturală, ideală pentru cei ce știu ce vor de la perechea lor de încălțăminte.
„Ce este grozav la platforma ANINE SQUARED este că nu a trebuit să facem compromisuri în materie de confort pentru acest aspect trendy”, spune Trisha Cox ECCO Category Management ”Deoarece folosim o ultimă formă anatomică, platforma urmează forma naturală a piciorului cu doar un ușor look pătrat chiar în față. Acest lucru permite un spațiu amplu de mișcare pentru degetele de la picioare. În plus, construcția FLUIDFORM ™ și tija inovatoare ANINE oferă un confort sporit pe tot parcursul zilei. ”

Descoperă întreaga gamă aici

Despre ECCO
ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combină stilul și confortul. Succesul ECCO este construit în jurul produselor cu o piele de calitate superioară.
Produsele ECCO sunt vândute în 99 de țări, la peste 2.250 de magazine ECCO și peste 14.000 de puncte de vânzare. ECCO a fost fondat în Danemarca în 1963 și are peste 21.300 de angajați

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.