Blond în tendințe – cum îl obții și menții

Se poartă părul blond în nuanțe reci, ca de gheață. Lewis Moore și Casey Coleman, artiști Creative Color Artist de la Joico ne spun câteva secrete despre cum să obținem culoarea perfectă și mai ales cum s-o întreținem la fel de vibrantă și frumoasă, timp cât mai îndelungat.

1

Stop estompării culorii

Vedeta sezonului este K-Pak Color Therapy Luster Lock – Tratament instant pentru reparare și strălucire, care are puterea exclusivă de restabilire a culorii Bio-Advanced Peptide Complex™. Atuurile acestui tratament sunt:

  • Tehnologia  QuadraBond, care sigilează, hrănește și β-stratul pentru a etanșa  culoarea;
  • Puterea mătăsii, soia, și algelor  care transformă părul deteriorat, uscat, tratat prin colorare sau decolorare, într-un păr spectaculos de mătăsos și sănătos, cu o super doză de culoare luminoasă și o strălucire intensă.
  • Toata gama de produse K-PAK Color Therapy conferă o barieră împotriva factorilor de mediu și face astfel ca durata de viață a culorii să fie de două ori mai lungă.

Cum se folosește:

Se aplică pe părul umed, curățat în prealabil. Se masează de la rădăcini către vărfuri. Se lasă să acționeze timp de 5 minute.

Când se aplică?

Produsul poate fi folosit pe părul vopsit, pentru o hrănire intensă. Sigilează culoarea pe păr și îi sporește din intensitate. Alternați cu  K-Pak Color Therapy Conditioner o dată sau de două ori pe săptămână, pentru a profita din plin de toate beneficiile K-Pak Color Therapy Luster Lock.

2

Poți elimina tonurile calde cu Violet, Chrome sau LumiShine

Pentru realizarea look-urilor prezentate în cadrul evenimentului, cei doi specialiști Joico au folosit vopsele din cele mai noi game propuse și  lansate de brand:

VERO K-PAK COLOR VIOLET GO FASHION-FORWARD! Tonuri reci de violet pentru a contracara tonurile calde. Poate fi utilizată singură, dacă vrei să ai părul în tonuri îndrăznețe de mov; sau împreună cu alte nuanțe, pentru un rezultat divers, până la maro smokey.

Nuanțele chrome pot fi folosite pentru a tăia tonurile de galben din părul decolorat: 5 nuante permanente: 4V, 5V, 6V, 7V, 8V; 3 nunate demi-permanente: V6, V7,V8

LumiShine™ BLUE ASH SHADES – Elimină tonurile calde. Preechilibrat pentru a elimina tonurile arămii, rezultând culori rafinate. Există în 5 nuanțe permanente: 5BA, 6BA, 7BA, 9BA, 10BA

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou