C-THRU lansează formule deo-parfumate noi, de vară

C-THRU lansează Deo Natural Spray din gamele Glamorous, Black Beauty si Emerald Shine, perfecte în zilele fierbinți de vară; arome naturale, lejere, fresh, în ambalaje potrivite pentru bagajul de vacanță, cât și ca accesoriu de purtat zilnic în geantă, mereu la îndemână.

 C-THRU prezintă produsele deo natural spray (DNS), care completează gamele de parfumerie Black Beauty, Emerald Shine şi nou-lansată Glamorous.

Deo natural spray-urile, cu sistem de pulverizare dozată, sunt perfecte pentru a ȋmprospăta pielea – pot fi aplicate atât ȋn zona axilei, cât şi pe braţe, coapse ori abdomen.

Sunt perfecte pentru o aplicare rapidă şi ȋnvăluie pielea ȋntr-un parfum diafan, subtil, care se menţine timp de câteva ore. Pot fi reaplicate şi, datorită ambalajului, sunt ideale atât pentru a fi luate ȋn vacanţă, cât şi pentru a fi accesoriul lejer zilnic, purtat ȋn geanta de zi, pentru o doză fresh mereu la ȋndemână.

C-THRU DNS Glamorous conferă statutul #makeastatement și construiește cadrul perfect pentru un efect răcoritor în nopțile călduroase de var㸠încă de la prima pulverizare,  prin notele fresh de citrice, iederă și mere.

Notele florale din inima parfumului – lăcrămioarele, iasomia și liliacul romantic – completează tabloul olfactiv al unei veri de neuitat, iar atingerile finale de cedru și chihlimbar oferă aroma persistentă și seducătoare, potrivită pentru femeia misterioasă, cu o eleganță atemporală.

Deodorantul natural spray C-THRU Emerald Shine reprezintă alegerea ideală pentru femeia plină de energie, îndrăgostită de viață și de natură.

Nonconformistă, ea derulează filmul parfumului în sens invers: începem cu notele finale lemnoase de mosc, cedru și lemn de santal care sunt definitorii pentru mireasma parfumului verde-crud, continuăm cu inima bogată în note florale precum trandafir, violete și crin, pentru a ajunge la notele care au început totul – lotus, citrice, coacăze și mure.

C-THRU DNS Black Beauty se adresează femeilor neînfricate, adeptele stilului clasic și iubitoarele bunului gust.

Ușor condimentată, aroma parfumului este formată din notele de vârf de citrice și ingrediente piperate. În actul doi, inima plină de note feminine de vanilie și orhidee se dezvăluie mândră și de neuitat. Actul final este alcătuit din notele exotice de santal, paciuli și ambră, un mix eclectic de ingrediente senzuale, potrivit pentru nopțile de vară cu lună plină când magnetismul femeii C-THRU este la apogeu.

Preț C-THRU Natural Spray 75 ml20,5 lei, în orice variantă.

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.