Cary Grant, o viață remarcabilă, în noua mini-serie „Archie”

Noua mini-serie „Archie” de la Epic Drama relatează viața lui Cary Grant, simbol al Hollywood-ului anilor `40, cu mai multe nominalizări la Oscar și Globurile de aur. Noua dramă biografică în patru părți, „Archie”, ne poartă într-o călătorie captivantă prin viața legendarului actor. Reprezentând cinci faze ale vieții eclectice a starului de la Hollywood, serialul are premiera miercuri 8 mai, la ora 22:00, exclusiv la Epic Drama. Relatând povestea fascinantă a unui băiat din Bristol, Archie Leach, care a devenit suavul și emblematicul star Cary Grant, „Archie” este plasată pe fundalul erei de aur a Hollywood-ului și duce spectatorii într-o plimbare prin viața tumultoasă a actorului, de la copilăria turbulentă până la ascensiunea lui fulgerătoare în rândul vedetelor internaționale.

Archie, viața lui Cary Grant la Epic Drama

La 58 de ani și aflat la al treilea divorț, Cary Grant, interpretat de apreciatul actor britanic Jason Isaacs, este în Los Angeles, singur și îngândurat. Lupta sa cu demonii săi ne prilejuiește o privire înapoi asupra educației dificile primite de Archie Leach în Bristolul victorian. Abandonat de tatăl său și făcut să creadă că mama lui este moartă, tânărul Archie își găsește alinarea și vocația în trupa Bob Pender – acrobați care evoluează pe hipodromul din Bristol.

Hotărât să devină celebru, Archie se aventurează cu trupa la New York, unde se îndrăgostește de vitalitatea Americii și refuză să plece acasă. Mai târziu, îl regăsim la Hollywood, unde drumul lui se încrucișează cu cel al lui Mae West. Sub numele de Cary Grant, ajunge pe culmea succesului, doar pentru a primi o veste șocantă care îi dezvăluie trecutul și îl obligă să se confrunte cu adevăruri îngropate de mult.

Serialul explorează, de asemenea, încurcăturile romantice ale lui Grant, în special relația sa cu tânăra actriță Dyan Cannon. Pe măsură ce Grant se luptă cu problemele sale de angajament care decurg din educația sa tumultoasă, urcușurile și coborâșurile vieții sale personale devin centrul atenției, inclusiv căsătoria cu Cannon și nașterea fiicei lor, Jennifer.

Cu interpretări magistrale ale actorilor și o poveste captivantă, „Archie” oferă un portret emoționant și intim al unuia dintre cele mai durabile simboluri de la Hollywood.

Nu ratați premiera filmului „Archie” la Epic Drama pe 8 mai, la ora 22.00! Reluare: Vineri 10 mai, ora 22.45; sâmbătă, 11 mai, ora 21.10.

Promo premieră Archie, aici

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.