Casa Herbalife anunță deschiderea primului program în România

Fundaţia Herbalife Family (Herbalife Family Foundation – HFF), o organizaţie non-profit dedicată susţinerii copiilor vulnerabili, anunță deschiderea primului program Casa Herbalife în România, în parteneriat cu Asociaţia „Ana si Copiii”. HFF oferă un grant de 10 000 de dolari pentru susţinerea copiilor îngrijiţi de Asociaţia „Ana şi Copiii”. În plus, personalul şi Membrii Independenţi Herbalife vor participa la activităţi de voluntariat care vor creşte calitatea vieţii copiilor şi familiilor care beneficiază de acest program.

Înfiinţată în 2007, Asociaţia „Ana si Copiii” îşi propune să prevină abandonul copiilor din familii defavorizate, iniţiind în acest scop programe sociale şi educaţionale, derulate în comunităţi şi centre de îngrijire. Asociaţia are o viziune clară asupra viitorului: „Fiecare copil pe care îl educăm e un viitor adult pe care îl câştigăm”. Organizaţia se bazează pe munca voluntarilor şi generozitatea publicului larg pentru a-şi continua eforturile de a ajuta copiii defavorizaţi. Pe lângă grantul oferit de HFF, Membrii Independenţi Herbalife se vor implica pe parcursul anului în diverse activităţi de voluntariat, printre care se numără iniţiative de colectare de alimente, sesiuni de gătit în centrele pentru copii şi workshop-uri pe teme de nutriţie. De asemenea, voluntarii vor ajuta la întreţinerea a trei centre ale Asociaţiei „Ana şi Copiii”, situate în Bucureşti, judeţul Prahova şi judeţul Călăraşi.

„HFF a fost înfiinţată în 1994, cu misiunea de a creşte calitatea vieţii pentru copiii din întreaga lume, susţinând organizaţii caritabile care oferă una dintre necesităţile de bază ale vieţii: o nutriţie corectă. Programul nostru Casa Herbalife oferă finanţare şi asistenţă în regim de voluntariat, în valoare de milioane de dolari, pentru mai bine de 130 de organizaţii din întreaga lume. Aceste fonduri asigură nutriţia a peste 100 000 de copii din peste 50 de ţări, zi de zi. În numele tuturor Membrilor şi personalului Herbalife, care au colectat fonduri pentru a face posibilă această donaţie, doresc să urez bun venit Asociaţiei „Ana şi Copiii” în familia Programului Casa Herbalife,” a comentat Romeo Căzănescu, Country Manager Herbalife România, Moldova şi Ungaria.

Despre Fundaţia Herbalife Family

Fundaţia Herbalife Family (HFF) este o organizaţie non-profit dedicată îmbunătăţirii calităţii vieţii copiilor, prin susţinerea organizaţiilor caritabile în demersul de a oferi copiilor defavorizaţi o nutriţie sănătoasă. În plus, HFF participă adesea la efortul de a trimite ajutoare în zone din întreaga lume afectate de dezastre.

În 2005, HFF a lansat Programul Casa Herbalife având ca scop asigurarea unor mese sănătoase şi hrănitoare, în parteneriat cu diverse organizaţii caritabile care ajută copiii. La ora actuală, HFF susţine peste 130 de programe Casa Herbalife, derulate în mai bine de 50 de ţări, şi ajută în fiecare zi peste 100 000 de copii. HFF este susţinută de Membrii Independenţi Herbalife, de prietenii şi familiile acestora, ca şi de angajaţii Herbalife.

Pentru mai multe informaţii despre HFF şi programele Casa Herbalife, accesaţi HerbalifeFamilyFoundation.org

Despre Herbalife

Herbalife este o companie internaţională din domeniul nutriţiei, care are ca principal obiectiv schimbarea modului de viață al  oamenilor, oferindu-le produsele sale excelente încă din 1980.

Portofoliul Herbalife include  produse pentru controlul greutăţii, suplimente nutritive şi produse de îngrijire personală care sunt disponibile în exclusivitate pentru şi prin intermediul Membrilor Independenţi Herbalife, în peste 90 de ţări. Ne-am asumat misiunea de a lupta împotriva problemelor globale legate de nutriţie deficitară şi obezitate, oferind produse de înaltă calitate, consultanţă unu-la-unu cu membrii Herbalife şi o comunitate care inspiră adoptarea unui stil de viaţă sănătos şi activ.

Susţinem Herbalife Family Foundation (HFF) şi programele sale Casa Herbalife, pentru a aduce nutriţia de bună calitate la dispoziţia copiilor care au nevoie de ea. De asemenea, sponsorizăm peste 190 de sportivi de talie mondială, echipe şi evenimente din întreaga lume, cum ar fi Cristiano Ronaldo, LA Galaxy şi campioni din multe alte sporturi.

Compania are peste 8 000 de angajaţi în întreaga lume, iar acţiunile companiei sunt tranzacţionate la Bursa din New York (NYSE: HLF), cu vânzări nete de 4,5 miliarde de dolari în 2015. Site-ul Herbalife conţine un volum important de informaţii financiare şi de altă natură referitoare la companie, pe ir.Herbalife.com. Compania încurajează investitorii să acceseze acest website cu regularitate, căci în permanenţă sunt reactualizate vechile informaţii şi sunt postate noutăţi. Pentru mai multe detalii, accesaţi Herbalife.com sau IAmHerbalife.com.

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.