8 transformări uluitoare prin chirurgie plastică fără limite

Unii apelează la chirurgie plastică pentru estetică reparatorie sau pentru a-și păstra look-ul tânăr, până la adânci bătrâneți. Există însă persoane care și-au ocupat de tineri locul pe masa de operație și au continuat ani în șir, cu sute de operații, pentru a se transforma în personaje de film, păpuși sau desene animate.

pixeefox.tv

Bărbați care vor să arate ca păpușa Ken

Justin Jedlica avea 17 ani când a vrut să-și facă prima operație la nas, dar părinții nu i-au dat voie și a fost nevoit să mai aștepte un an, până la majorat și operația visată. De-atunci a suferit peste 150 de intervenții estetice. El oferă consultații tuturor celor care vor să-și schimbe look-ul, chirurgical.

Justin Jedlica, pe vremea când era copil și după operațiile estetice

Și Rodrigo Alves visa să fie Ken. Pentru asta a fost supus la mai mult de 50 de operații. Conform propriului site, Rodrigo a apărut în peste 50 de emisiuni tv din peste 30 de țări, pentru a-și povesti experiența.

chirurgie estetică extremă

Rodrigo Alves

Pixee Fox, fostă model, și-a scos 6 coaste ca să ajungă la talia visată

Inspirată de un personaj de desene animate, Jessica Rabbit, din filmul “Who Framed Roger Rabbit?”, Fox a vrut să arate ca desenul și a suferit operații chirurgicale de neimaginat, ca să-și atingă visul. În emisiunea tv „Plastic and Proud”, Pixee Fox s-a descris pe sine ca „operă de artă”. Deși nu a putut spune numărul exact de operații la care a fost supusă, a menționat, printre altele, 4 măriri de sâni, 4 operații la nas, una la urechi, câteva liposucții, extragerea a 6 coaste, reconstrucția totală a maxilarului. O găsiți cu tot cu operații aici.

Pixee Fox, chirurgie estetică extremă

Pixee Fox, înainte și după intervenții

Natasha Crown vrea cel mai mare fund din lume

Natasha are 24 de ani și spune că a suferit până acum 3 augmentări de fese (prima, la 20 de ani), o mărire de sâni, fillere și botox, dar nu are de gând să se oprească aici. Deși are acum 215 cm circumferința bazinului, vrea un fund și mai mare, încă o mărire de sâni și o intervenție la nas.

Natasa Crown, la emisiunea „Plastic and Proud”

Bryan Ray a suferit peste 90 de operații ca să arate ca Britney Spears

Bryan Ray, 32 de ani, spune că a cheltuit peste 80 000 de dolari pe proceduri estetice, inclusiv la nas, injectări botox și cu grăsime în obraji, epilări cu laser și mărirea buzelor. El mărturisește că ideea modificărilor estetice i-a venit de pe la 16 ani și e la fel de prezentă și astăzi.

Brian Ray, în adolescență și acum, după operații

Vinny Ohh vrea să arate ca un „extraterestru asexuat”

Visul lui Vinny e să se transforme în „extraterestrul perfect”. Într-un episod din cunoscutul serial Botched, el a spus că prima lui operație estetică a fost la nas. Apoi într-un alt interviu televizat, în 2017, a mărturisit că a trecut prin 3 intervenții chirurgicale și 110 alte proceduri. El spune că ar vrea să sufere și o operație de extirpare a organelor sexuale, în procesul acestei transformări. Îl găsiți pe Instagram.

Vinny Ohh, înainte și după operații

Herbert Chavez vrea să arate ca Superman și e în stare de orice sacrificiu pentru asta

Chavez a declarat în serialul Botched că a suferit 23 de operații și proceduri din 2015, inclusiv „sculptări” de abdomen și că ar vrea să fie supranumit „Bărbatul din plastic”

Herbert Chaves, acum și înainte de operații

Tiffany a trecut prin 13 operații chirurgicale într-un singur an ca să arate ca Ivanka Trump

Tiffany și-a spus povestea la Botched și Nightline, mărturisind că a suferit o operație de augmentare a sânilor, una la nas, injecții în obraji și o „mini-ridicare” de pleoape, o liposucție și inserții de grăsime în obraji.

Tiffany, la emisiunea Botched

Țara cu cea mai multe operații estetice

  • SUA e pe primul loc, cu 4,2 milioane de proceduri, în 2016
  • Brazilia, Japonia, Italia și Mexicul, pe locurile 2-5, o urmează îndeaproape
  • Cea mai cerută procedură din zona feței este liftingul de pleoape

Interesant este faptul că oamenii sunt tot mai interesați de acest domeniu al chirurgiei, demonstrând că nu stăm prea bine la imaginea de sine…

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.