3 coafuri în trend şi cum poţi să le faci acasă

Stiliştii îți propun 3 look-uri romantice – 3 coafuri în trend care nu cer timp sau îndemânare, e suficient să le încerci folosind produsele de păr potrivite…

3 coafuri în trend şi cum poţi să le ai şi tu, folosind trucurile stiliştilor Wella Professionals:

coafuri în trend

wet look

  1. Împletituri. Pentru o împletitură reușită pregătește părul aplicând o loțiune pentru volum sau una pe bază de particule de sare, și usucă normal ajutandu-te de o perie. Folosește tehnica fishtail sau clasica împletitură în trei.
  2. Coada de cal. Pare banală, dar poate arăta fabulos. Separă secțiunea din față printr-o cărare de la o ureche la cealaltă. Prinde o coadă de cal dedesubtul vârtejului și fixează cu un elastic. Tapează cealaltă secțiune, de top, netezește-o ușor și poziționează-o spre spate, fixând-o de baza cozii. Alege o șuviță din coada de cal și ruleaz-o în jurul elasticului și fixează cu o agrafă. Asftel vei ascunde elasticul iar finish-ul vă fi mai curat. Netezește ușor partea frontală și lateralele cu o perie moale și pulverizează un pic de fixativ. Pentru a accentua efectul de undone, relaxează și texturează cu degetele topul, pentru a fi mai natural.

    wet look coafuri în trend

    Wella EIMI Sculpt Force – 64 lei – gel flubber cu fixare foarte puternică

3. Wet look este împrumutat de pe podiumurile de modă. În cazul acestei coafuri, stiliştii folosesc întâi primer, care uniformizează diferențele de structură de-a lungul firului de păr. Apoi, pe părul uscat, aplică de la rădăcină câțiva centimetri spre lungimi un gel lucios cu grad mare de fixare sau un fixativ umed, cu luciu. Partea frontală astfel apretată o modelăm cu ajutorul mâinilor pentru netezire, și cu un pieptăn pentru a da acel efect de “after shower”. Recomandare produs: EIMI Sculpt Force – gel flubber cu fixare puternică – 64 lei

3 ajutoare pentru o coafură impecabilă cu Londa Professional

Puțin volum, toate firele la locul lor și strălucire cât cuprinde. Londa Professional te ajută să sporești efectul culorii, să ai o coafură perfectă și mai ales un păr strălucitor, cu ajutorul a 3 produse, pe care le poți folosi în momente cheie ale zilei:

coafuri în trend

Satin On Serum: 31 lei; Polish It Cream: 49 lei; Spark Up Spray: 43 lei

Crema pentru strălucire

Crema pentru strălucire Polish It. Aplic-o pe părul uscat, dimineața, înainte să-ţi aranjezi coafura. Vei obţine un păr strălucitor, toată ziua.

Un ser anti-static

Dacă după ce îţi usuci părul sau îl piepteni arată parcă l-ai băgat în priză, foloseşte spray-ul antistatic Statin On. Un puf-două sunt suficiente să-ţi potolească părul rebel. Şi nu doar îl cuminţeşte, dar îi dă şi un strop de strălucire. Păstrează spray-ul în geantă şi refă-ţi coafura în momentele importante ale zilei, când poţi obţine un look perfect, ca şi cum tocmai ai ieşit de la coafor.

Spray-ul pentru strălucire, touch-ul final pentru coafura de seară

Un spray pentru strălucire precum Spark Up este produsul ideal de styling. De ce? Pentru că îl poți folosi ca să iți retușezi coafura și aspectul părului atunci când urmează să ieși în oraș. Îl poţi folosi și acasă, pentru un look perfect, fără să-ţi petreci prea mult timp în fața oglinzii.

Polish It Cream: 49 lei; Satin On Serum: 31 lei; Spark Up Spray: 43 lei

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.