Cozonaci și prăjituri de casă pentru Crăciun și Revelion

Pentru Sărbătorile care se apropie, Ceainăriile Rendez-Vous s-au gândit la un desert atotcuprinzător, pe care poți să-l deguști acasă:  – o variantă excelentă de a ne bucura de Crăciun cum se cuvine, fără să petrecem prea multe ore în bucătărie.

Sărbătorile 2017 au ajuns și la Ceainăriile Rendez-Vous, unde e mare agitație în laboratoarele Coffet, unde se prepară bunătățile, ca și în saloanele de primire, care se împodobesc acum cu decorațiunile de iarnă.

Ceainariile Rendez-Vous, decoruri de Crăciun 2017

Și anul acesta, Ceainăriile Rendez-Vous ne așteaptă cu o ofertă bogată de cozonaci, torturi și prăjituri Coffet, brandul casei. Toate sunt homemade, preparate din ingrediente naturale și după rețete care și-au dovedit în timp valoarea.

Cozonaci, prăjiturele cu unt și ciocolată la Ceainăriile Rendez-Vous, pentru degustat acasă cozonaci și alte dulciuri marca Coffet

Poți să-ți savurezi bunătățile acasă, împreună cu familia și prietenii. Sau poți să te bucuri de o clipă de liniște la Ceainărie, la un ceai parfumat, o cafea sau o ciocolată caldă și un răsfăț dulce.

De Revelion, Ceainăriile Rendez-Vous ne așteaptă cu un spațiu decorat minunat, unde te simți ca acasă și te distrezi ca în club, cu muzica preferată și un meniu excelent, pentru gusturi fine, pe care îl poți studia în continuare:

 

Mai multe despre povestea Ceainăriilor Rendez-Vous și fondatorii lor găsești aici. Mai multe despre ofertele lor, adrese și comenzi găasești pe site-ul ceainăriei.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.