Crăciun 2020 în Grădina Magică Yves Rocher

Întotdeauna de Crăciun este vorba despre atmosfera caldă, veselă şi spiritul festiv. Despre aromele de prăjituri şi vin fiert cu scorţişoară şi bucuria dăruirii şi a primirii cadourilor. Este exact la ce s-a gândit Yves Rocher când a creat colecţiile de Crăciun 2020. Vă invit să le descoperim împreună în Grădina Magică Yves Rocher, unde darurile ne aşteaptă sub cerul înstelat şi natura îl ajută complice pe Moş Crăciun.

Yves Rocher Grădina Magică Crăciun 2020

Yves Rocher colecţii Crăciun 2020

Mere Coapte, Vanilie şi Scorţişoară

Geluri de duş, exfoliant pentru corp, săpun-gel pentru mâini, balsam de buze, creme pentru mâini şi lumânărele parfumate – toate miros a plăcintă cu mere şi turtă dulce la un loc. Aromele gourmet te îmbată de la prima folosire şi dau dependenţă! Texturile fine, care se absorb imediat în piele, ambalajele prietenoase cu mediul şi preţurile absolut rezonabile sunt atuuri de neegalat ale mărcii Yves Rocher.

Gama este o idee excelentă de cadou pentru cei dragi, mai ales Căsuţa cu surprize şi Kitul Duo pentru mâini, ambele frumos ambalate.

Yves Rocher colecţia Măr copt, Vanilie şi Scorţişoară

Gel de duş 200 ml 14,9 ron sau 400 ml – 20,90 ron; exfoliant pentru corp 25,90 ron/tubul de 150 ml; săpun gel pentru mâini 14,90 ron/190 ml; cremă pentru mâini 14,90 ron/tub de 75 ml; lumânare parfumată 29,90 ron.

Căsuţa cu surprize 44,90 ron conţine un exfoliant pentru corp de 30 ml, un gel de duş de 50 ml, o cremă de mâini de 30 ml şi un balsam de buze; Kitul duo costă 21,90 lei şi conţine o cremă pentru mâini şi un balsam de buze.

Dacă le cumperi între 15-29 noiembrie, beneficiezi de un cod de reducere de 15%, valabil pe site-ul Yves Rocher. Cod promo: CRACIUN15.

Coacăz negru şi extract de Merişoare

Yves Rocher Noapte de Iarnă

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.