Cum îți place părul – drept, cu bucle strânse sau largi?

Cum îți place părul – drept, cu bucle strânse sau largi? Onduleuri bine definite sau lejere, elastice, cu un look natural? Pentru orice coafură și lungime de păr a apărut ondulatorul ghd – ediție limitată, ajutorul prețios pentru un styling desăvârșit

Bucle care rezistă cât vrei tu

E vorba despre noua tehnologie ghd curve™, care oferă o gamă largă de instrumente de styling pentru fiecare tip și lungime de păr. Dezvoltat de oameni de știință cu tehnologia certificată tri-zone™, ghd e soluția pentru bucle așa cum le vrei, cu aspect sanatos si care durează. Mai multe vezi aici VIDEO

Presentation1

ghd curve™, preț recomandat de vânzare: 1230 lei.

Ai la dispoziție 4 modele:

  1. ghd curve™ classic wave wand – ondulator eliptic mare, cu forma ovală ca a unei baghete ce creeaza onduleuri bine finisate, profunde, strălucitoare, ideal pentru părul mai lung.
  2. ghd curve™ classic curl – ondulator mediu – 26mm, cu clapetă ce activează și creează bucle consistente, pentru un stil clasic și mai mult volum, chiar și pe părul mai scurt.
  3. ghd curve™ creative curl wand ondulator în forma conică. Dimensiune la bază – 28 mm, la vârf – 23 mm. Realizează bucle largi, elastice, naturale, cu volum de lungă durată pentru păr lung.
  4. ghd curve™ soft curl tong – ondulator mare de 32 mm. Clapeta dă volum părului de la rădăcina și continuă cu bucle largi pe toată lungimea șuvițelor. Ideal pentru parul mai lung.

Uită de mitul temperaturii

Rezultate extraordinare de styling fără a compromite textura și sănătatea părului poți obține cu ghd platinum® și tehnologia inteligentă tri-zone™. Are avantajul că îl poți folosi frecvent, pentru că menține o temperatură mai sigură pentru păr în mod constant și uniform de la rădăcină până la vârf. Părul tău este stilizat într-o singură mişcare – dacă vrei să vezi cum: VIDEO

Presentation platinum

ghd Platinum, preț recomandat de vanzare – 1269 lei, în două variante: alb și negru

Uită de mitul temperaturii: o temperatură mai mare nu este esenţială pentru obţinerea styling-ului dorit. Secretul este menținerea temperaturii optime pe toată durata styling-ului. Tehnologia inteligentă tri-zone ™menține o temperatură constantă și uniformă de la rădăcină până la vârf. Economiseşti timp şi ai grijă de părul tău.
Are un sistem de prindere special, ce ține plăcile într-o aliniere perfectă și oferă controlul de care ai nevoie pentru a crea orice stil.

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou