120 de hocheiști în competiție pentru Cupa Primăverii 2022

Cluburile A.C.S. Steaua Rangers și C.S.S. Triumf București, în parteneriat cu Fundația Ion Tiriac și Federația de Românăde Hochei pe Gheață, organizează, în perioada 1112 iunie 2022, la Telekom Arena, cea dea treia ediție a competiției „Cupa Primăverii” dedicată echipelor de hochei pe gheață U14.

Cupa Primăverii 2022
Acest eveniment celebrează încheierea unei etape în viața sportivă a hocheiștilor veterani ai acestei categorii de vârstă, fiind ultima competiție de copii la care iau parte, urmând ca din sezonul viitor să facă un prim pas în sportul de performanță de nivel înalt prin participarea la competițiile oficiale organizate de federația de resort, respectiv campionatele naționale de juniori (U16).

Sportivii echipei de seniori ACS Steaua Rangers, idoli ai iubitorilor acestui sport, vor fi alaturi de participanți pentru ai susține și incuraja pe toată perioada competiției. Cu această ocazie, cei aproximativ 120 de hocheiști ai celor opt echipe participante din cadrul cluburilor A.C.S. Steaua Rangers București, C.S.S. Triumf București, Allianz Țiriac, A.C.S. Olimpia Ploiești, C.S.M. Dunarea Galați și C.S. Târgu Mureș, animați de dorința de a câstiga marele trofeu „Cupa Primăverii”, iși vor pune în valoare toate abilitățile sportive dobândite sub atenta îndrumare a unora dintre cei mai dedicați și profesioniști antrenori.

Competiția se va desfășura în cadrul a doua grupe, iar finala va fi jucată de către câștigătorii celor două grupe, duminică, 12 iunie, începând cu ora 16:00.
Cu ajutorul sponsorilor Baneasa, Kaufland, Cyber Security, The One, Ana Hotels, Sheraton, Husqvarna, Kafune, La Fantana, FTD Food & Drinks, Serus Auto, Aquila, Elgeka Ferfelis această competiție este organizată la standarde ridicate, fiind asigurate facilitatile necesare pentru ca atât sportivii, antrenorii, arbitrii, cât și susținătorii acestora să beneficieze de un climat plăcut și agreabil. De asemenea, cupele, diplomele, medaliile și premiile vor fi oferite tot de către sponsori.

Hocheiul pe gheață este unul dintre cele mai frumoase sporturi de echipă, care, pe lângă beneficiile pentru sănătate aduse practicanților, te atrage printrun splendid spectacol pe gheață. MCul, DJul și majoretele vor contribui la crearea unei atmosfere de neuitat.
Mai multe detalii despre eveniment, inclusiv programul meciurilor, sunt postate pe pagina oficială a competiției și pe canalele de social media.


Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.