Eisberg anunță un rebranding îndrăzneț

„Colorează-ți viața!” ne îndeamnă Eisberg, lider pe piața salatelor proaspete, gata de consum. Eisberg este un brand valoros, prezent pe piața românească de 28 de ani și validat constant de auditori, parteneri, clienți și consumatori. Astăzi, marca Eisberg trece printr-un proces de înnoire. Urmând trendurile din gastronomie și orientându-se după preferințele consumatorilor, care prețuiesc stilul de viață sănătos, produsele Eisberg te îndeamnă să îți colorezi viața.

Eisberg rebranding

„Rebrandingul a însemnat o regândire a elementelor vizuale esențiale, de la logo, paleta de culori, fonturi, la ambalaje și gama de produse, în acord cu conceptul axat pe calitate, trasabilitate, control, inovație și dezvoltare cu care se identifică compania”, a explicat Nicoleta Scarlat, director de marketing și vânzări al Eisberg România. Aceasta a punctat faptul că „pornind de la ideea că salatele și legumele au o mie de nuanțe diferite, care au impact asupra stării generale, a comportamentului și sănătății mentale ale consumatorului, concluzia logică a fost că prin introducerea lor în alimentație ele vor colora viața. Iar mineralele și vitaminele conținute de salate vor genera o stare de bine, energie și sentimentul că ziua este trăită pe deplin”.

Noile ambalaje, care au drept elementele esențiale transparența și bulinele – inspirate de feliile de rădăcinoase, prezente în majoritatea mixurilor – vor ajunge pe rafturi începând cu luna aprilie 2024.

Principalul obiectiv al companiei pentru anul 2024 este să continue creșterea notorietății salatei în țară, Eisberg România fiind cea care în 1995 a introdus pe piața autohtonă salatele gata de consum. Actualmente compania are 105 angajați și un volum de vânzări de 5 000 de tone anual.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.