Expoziție foto la Dragonul Roșu cu tema JO de iarnă Beijing 2022

Comunitatea Chineză din România a inaugurat în incinta Centrului Logistic și Comercial Dragonul Roșu o expoziție fotografică care celebrează cea mai importantă competiție internațională sportivă a anului viitor – Jocurile Olimpice de iarnă Beijing 2022.

expoziție dragonul roșu

Expoziția include zeci de fotografii originale care surprind în mod creativ esența Jocurile Olimpice de la Beijing prin intermediul imaginilor, simbolurilor și al poveștilor care definesc acest eveniment sportiv de anvergură.

La inaugurare au fost prezenți excelența sa doamna Jiang Yu, ambasadorul Republicii Populare Chineze în Romania și domnul Mihai Covaliu, președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, alături de doamna Ecaterina Vanea, Directorul General al Casei Româno-Chineze, doamna Mihaela Istrate, Director General al Niro Investment și reprezentanții comunității Chinezilor din România.

Compania noatră susține comunitatea chineză de peste 25 de ani prin investiții și parteneriate cu firme din China iar prin acest eveniment dorim să consolidăm cooperarea noastră și să favorizăm schimburile culturale și dezvoltarea unor proiecte de amploare în mai multe domenii. Este o bucurie să aducem la Dragonul Roșu spiritul și atmosfera de la Beijing și o oportunitate de a transmite mult succes tuturor sportivilor ce vor participa la cea mai importantă competiție a sporturilor de iarnă!”, a declarat doamna Mihaela Istrate, Director General al Niro Investment.

Accesul la expoziția de fotografie este gratuit, cu respectarea tuturor măsurilor sanitare de protecţie şi prevenţie a infecţiei cu SARS-CoV-2.

În perioada 4 – 20 februarie 2022 va avea loc la Beijing cea de-a XXIV-a ediție a Jocurilor Olimpice de iarnă, un eveniment multi-sportiv internațional major. Orașul găzduiește pentru a doua oară această competiție, după Jocurile Olimpice de vară din 2008. Așa cum s-a întâmplat și la ediția anterioară, ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă din 2022 va avea loc pe Stadionul Național din Beijing (cunoscut și sub numele de Cuib de păsări) în seara de 4 februarie 2022.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.