Yves Rocher Gama Expert din plante împotriva căderii părului

Tratament fortifiant împotriva căderii părului, cura intensivă (un ser prețios în fiole) anti-cădere, șampon și balsam fortifiante, care stimulează creșterea părului – sunt 4 soluții imbatabile de la Yves Rocher Gama Expert din plante bio împotriva căderii părului.

Gama Expert din plante împotriva căderii părului

La mine funcționează fără greșeală, imposibil să nu aibă efecte și la voi. De câte ori observ că îmi cade mai mult păr decât de obicei, apelez rapid la una dintre soluțiile de mai sus. Sau la toate 4. Sunt din plante, nu conțin sulfați ori silicon și au avantajul că pot fi folosite și de partenerul tău, pentru că au aceleași efecte benefice asupra părului la bărbați și femei deopotrivă.

Dacă vrei să începi în forță și să stopezi imediat căderea părului, folosește o Cură intensivă anti-căderea părului.

În perioada 12 aprilie-8 mai beneficiezi de -40% la al doilea produs achiziționat pentru îngrijirea părului.

Studiază cele 4 variante și alege ce ți se potrivește!

Cura Intensivă împotriva căderii părului

  • Cura intensivă anti-cădere

YR Cura IntensivăEste vorba despre un ser prețios, realizat din extracte speciale din plante cu efecte remarcabile asupra scalpului și firului de păr. Serul este ambalat în fiole din plastic, gradate, și foarte simplu de folosit.

Cum se folosește

La fiecare 2 zile, timp de o lună, aplici o doză pe părul umed după ce l-ai spălat sau chiar pe părul uscat, fără clătire! Eu îl aplic pe părul uscat dimineața, la rădăcină. Intră rapid în piele și nu lasă urme vizibile, dar acționează „pe tăcute”. Chiar după primele doze, la următoarea spălare, vei observa diferența – nu mai umpli scurgerea de la cadă cu fire de păr și nici nu le vei mai lăsa prin casă. Poți repeta tratamentul de 2-3 ori pe an.

Ce conține și cum acționează

Serul este îmbogățit cu extract de lupin alb și acționează asupra celor 3 cauze ale căderii părului*:
1. Înmulțește numărul de fire de păr în fază de creștere**.
2. Sporește creșterea părului.
3. Încetinește mecanismul de cădere a părului.

Toate formulelele de îngrijire a părului conțin extract de Agave bio. Acest ingredient activ, inedit în cosmetică, dublează microcirculația* de la nivelul scalpului, pentru a-i permite părului să crească mai puternic și mai frumos.

Eficacitate dovedită: +6480 fire de păr în fază de creștere**.
*Teste in vitro
**Test clinic realizat asupra unui grup de 28 de persoane voluntare, timp de 3 luni.

Peste 99% ingrediente de origine naturală.
Formulă testată sub control dermatologic.

Avantaj: Fiolele sale practice și gradate ce oferă doza potrivită pentru fiecare aplicație.

Din respect pentru noi și pentru planetă
Formulă fără silicon.
Fiole reciclabile, realizate 100% din plastic reciclat.
Ambalaj din carton obținut din păduri gestionate în mod durabil.
Agave cultivate prin Agricultură Biologică.

YR SERUM FORCE împotriva căderii păruluiCe conține

Tubul este terminat la vârf cu un aplicator și conține un ser nelipicios, cu „efect de răcorire” a scalpului. Formula sa conține 98% ingrediente de origine naturală, respectiv extract de ginseng, care întărește părul la rădăcină; și extract de agave, despre care știm deja că dublează microcirculația pentru un scalp perfect hrănit (teste in vitro).

Serul NU conține silicon.

Cum se folosește

Serul se aplică de 2-3 ori pe săptămână pe părul devitalizat, predispus la cădere. Cu cât de mai „chinuit” părul, cu atât rezultatele vor fi mai spectaculoase. Ca și Cura intensivă, Tratamentul fortifiant se aplică din tub, cu ajutorul vârfului de precizie, pe scalpul curat, la rădăcina părului, secțiune cu secțiune. Apoi masezi produsul ușor, cu mișcări circulare, până se absoarbe complet în scalp și firul de păr. Nu-l clătești, ci îl lași să acționeze.

Cum acționează

Rezultate: imediat părul pare mai des. Pe măsură ce îl folosești, în scurt timp vei observa că firul este mai rezistent, cade mai puțin și își recapătă forța. Nu se îndesește peste noapte, important este să ai răbdare să vezi minunea, care se întâmplă după fiecare aplicare.

Zi după zi, firul de păr este mai rezistent și cade mai puțin. Părul este mai frumos, firul este mai gros și își recapătă forța.
Produs realizat cu drag în Bretania, Franța și ambalaj reciclabil certificat FSC.

Șamponul si balsamul din gamă nu trebuie să vă lipsească din casă. Acționând împreună, tratamentul, șamponul și balsamul încetinesc căderea părului, fortifică rădăcinile și stimulează creșterea. Rezultatele se văd imediat, merită să le încerci dacă vrei un păr mai puternic și mai des. Partea bună e că poți să le folosești în mod curent, pentru a preveni căderea părului. Mai ales în perioade de stres, viroze, oboseală prelungită, sedentarism etc.

Ambele conțin extractele bio de lupin și agave, cu efecte miraculoase asupra microcirculației scalpului și fortificării firului de păr. Înlocuiește o vreme șamponul și balsamul curente cu gama anti-cădere de la Yves Rocher, dacă vrei un păr mai des, mai rezistent și mai frumos.

Din respect pentru noi și pentru planetă
Atât șamponul cât și balsamul au formule ușor biodegradabile, ce nu conțin silicon.
Sunt ambalate în flacoane reciclabile, realizat 100% din plastic reciclat.
Agave cultivate prin Agricultură Biologică.

 

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.