Gel de duș concentrat Yves Rocher, o formulă inovatoare

Yves Rocher lansează un gel de duș concentrat, într-un flacon de 4 ori mai mic decât gelul de duș clasic, de 400 ml. Astfel, o singură picătură de gel este suficientă pentru un duș. Noua formulă mai are câteva avantaje, pe care vă invităm să le aflați în continuare…

gel de duș concentrat Yves Rocher

Lansare iunie 2017

De 4 ori mai concentrat, noul gel de duș are o structură inovatoare (brevetată în Franța), din straturi multilamelare, cuprinsă într-un flacon de 4 ori mai mic. O nouă capsulă de tip valvă permite ca printr-o singură apăsare să fie eliberată o singură picătură de gel.

400 ml în 100 ml

Datorită acestei formule inovatoare ce permite concentrarea ingredientelor, o singură picătură este suficientă pentru un duș. Flaconul de 100 ml oferă același număr de 40 de utilizări precum gelul de duș clasic, de 400 ml. Noul ambalaj ocupă mai puțin spațiu, este mai ușor de manevrat și poate fi luat în bagajul de călătorie. În plus, flaconul este proiectat pe principiul respectului pentru natură, fiind reciclabil – conține 25% plastic reciclat – asta înseamnă cu 50% mai puțin plastic și emisii cu efect de seră decât cel clasic.

Avantajele noii formule de gel de duș concentrat

  • Nu conține conservanți și/sau parabeni
  • 97% din ingrediente sunt de origine naturală
  • Este biodegradabilă
  • Are un ambalaj de 4 ori mai mic și un dispenser inovator, ce permite eliberarea unei singure picături de gel necesare pentru un duș.
  • Flaconul conține 25% plastic reciclat, cu 50% mai puțin plastic și emisii de gaze cu efect de seră

Arome inspirate de natură

gel de duș concentrat 3 arome Yves Rocher

Toate cele 3 variante de gel de duș concentrat miros fabulos:

  • Vanille Bourbon este preferatul meu, pentru că miroase ca o prăjiturică delicioasă cu vanilie
  • Mangue Coriandre e pe locul al doilea în preferințele mele. Are o aromă fructată de mango, cu o tentă condimentată de coriandru
  • Olive Petit-Grain e pentru toată familia, o aromă de verde proaspăt și gourmand de măsline.

Gelul de duș concentrat Yves Rocer se găsește în magazine din luna iunie, la prețul de 17,9 lei/ flaconul de 100 ml

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.