Gerlinéa batoane dietetice cu zmeură și ciocolată neagră

Vara asta poți să te bucuri de o siluetă armonioasă și răsfățuri gustative în același timp. Cum? Înlocuind o masă sau o gustare cu Gerlinéa batoane dietetice cu zmeură și ciocolată neagră, bogate în proteine, dar sărace în calorii și zaharuri.

O umplutură răcoritoare de zmeură învelită în ciocolată fină neagră, cu un conţinut redus de zaharuri, bogate în proteine, sursa de vitamina C pentru vitalitate chiar şi la dietă –  aceste batoane sunt ideale ca snack. Gerlinéa batoane dietetice cu zmeură și ciocolată neagră – un gust surprinzător la numai cca. 100 kcal/baton.

Gerlinéa batoane dietetice cu zmeură și ciocolată neagră

Datorită formulei cu un conţinut scăzut de zahăr (-54% comparativ cu media batoanelor de ciocolată din piaţă), făra îndulcitori şi cu 20% conţinut de proteine, pot reprezenta o gustare lejeră în cadrul unui program alimentar echilibrat. Le poţi utiliza în timpul unui program de reducere sau menţinere a greutăţii corporale. Gerlinéa batoane dietetice cu zmeură și ciocolată neagră sunt disponibile la raionul cu produse dietetice din marile lanţuri de magazine (preţ recomandat: 36,9 lei –  1cutie de 12 batoane x 31g) sau online pe www.nutrivita.ro.

Cum slăbești sau te menții cu Gerlinéa

Gerlinéa iţi propune un program de slãbire în doi paşi, astfel încât sã slãbești fãrã a renunţa la micile plãceri culinare. Nu uita sã bei cât mai multe lichide şi sã fii activã! Chiar dacã nu eşti o fire sportivã, adoptã câteva obiceiuri sãnãtoase: uitã de lift şi mergi pe jos,  foloseşte bicicleta în loc de transportul în comun sau maşinã.

Pasul 1: Pentru a pierde în greutate, adoptã o dietã de cca 1200 kcal, timp de cca 2 sãptãmâni

 • Mic dejun: ceai sau cafea fără zahăr + 1 substitut de masă Gerlinéa ((2 batoane sau 1 shaje) + 1 fruct
 • Gustare: 300g pepene rosu sau un fruct mediu, la alegere
 • Prânz: 1 substitut de masă Gerlinéa (2 batoane sau 1 shake) + 1 bol mediu de salata de crudităţi natur cu lamaie
 • Gustare: 1 ceaşcã produs lactat slab (iaurt, brânzicã) + un pacheţel de biscuiţi Gerlinéa Lămâie-Vanilie
 • Cină: peşte / carne slabă (130-150g)/ 1 ou/ 150g brânzã pregãtite fãrã ulei + legume verzi la aburi (300g) sau feculente (cartofi/ orez) natur (200g, maxim de 2 ori pe săptămână) + 1 linguriţă de ulei

Se repetã pânã la atingerea greutãţii dorite. Meniurile de prânz şi cină se pot inversa!

Pasul 2: Pentru a-ţi stabiliza noua greutate

 • Mic dejun: ceai sau cafea fără zahăr + 1 substitut de masa Gerlinéa (2 batoane sau 1 shake) + 1 fruct
 • Gustare: 1 iaurt degresat mic
 • Prânz: salată de castraveţi + cotlet de porc la grătar + fasole verde cu usturoi + pâine + desert din brânză de vaci slabă cu căpşuni şi îndulcitor Gerblé Stevia
 • Gustare: 1 baton Ciocolatã-Zmeurã 31g Gerlinéa + 1 limonadă cu îndulcitor Gerblé Stevia
 • Cină: 1 Milk-shake Gerlinéa + 1 salată de vară cu 1 linguriţã de ulei

Se repetã pânã cel puţin atâtea zile cât a durat Pasul 1. Meniurile de prânz şi cină se pot inversa!

Află mai multe pe www.gerlinea.ro si fb/GerlineaRomania

5 sfaturi de care să ţii cont atunci când vrei să slăbești

 Un studiu recent realizat de Gerlinéa, gama de produse specializatã în managementul greutãţii corporale, confirmã: indiferent de greutate sau de tipul de siluetã, aproape fiecare dintre noi işi doreşte sã fie mai slabã, la un moment dat. Astfel, studiul realizat la nivel naţional în rândul a peste 4500 de femei în perioada mai-iunie aratã cã în acel moment 27% dintre femei erau la dietã, iar în ultimele 12 luni 83% din respondente au urmat un tip sau altul de dietã (fie ca e vorba de o dietã recomandatã de nutritionist, cititã în media, auzitã de la prietene sau pur şi simplu un program de reducere a porţiilor şi caloriilor realizat de ele însele).

Important este să slăbim sănătos și pe termen lung, evitând efectul de yo-yo (îngrãşarea la loc sau chiar depunerea unui număr mai mare de kilograme). Slăbeşte şi tu sănătos, ghidându-te după aceste 5 sfaturi ale medicului nutriţionist Şerban Damian, ambasador Gerlinéa.

 1. Ia un mic dejun echilibrat. Dimineaţa, la trezire, organismul uman a «postit» timp de 10-12 ore, iată de ce trebuie să-l realimentăm cu energie chiar şi atunci când avem grijă de siluetă. Micul dejun este «începutul» zilei şi trebuie să reprezinte 20-25% din raţia zilnică de energie. Un mic dejun echilibrat combate oboseala de dimineaţă, foamea de la ora 11.00 şi ronţăitul între mese şi în acelaşi timp te va ajuta să-ţi atingi obiectivele de greutate corporală.
 • Un produs cerealier: pâine integrală, cereale fãrã zahãr sau batoane de cereale dietetice, cum ar fi cele de la Gerlinéa.
 • Un produs lactat degresat: sursă de calciu pentru oase sănătoase.
 • Un fruct: sursă de vitamina C (antioxidant) pentru a stimula sistemele de apărare ale organismului şi pentru a favoriza absorbţia de fier;
 • O băutură caldă fără zahăr (cafea, ceai) și un pahar mare de apă plată pentru rehidratare.

O altă opţiune: atunci când eşti pe fugă, un produs Gerlinéa (2 batoane sau 1 shake) alături de o băutură fără zahăr şi un fruct.

 1. Consumă proteine la fiecare masă! Proteinele acţionează ca un inhibator al apetitului şi controlează senzaţia de foame. În plus, proteinele ajutã la prezervarea masei musculare în dietele de slãbire. Batoanele şi shake-urile Gerlinéa sunt bogate în proteine, conţin 12 vitamine şi 11 minerale şi au un nivel redus de calorii, reprezentând o soluţie la îndemânã.
 2. Consumă porţii mici! Mesele mici şi frecvente ajută la reducerea intensităţii senzaţiei de foame şi menţinerea unei bune funcţionări a metabolismului. Se recomandă 4-5 mese pe zi, 3 principale şi 2 gustări, de preferat servite în aceleaşi intervale orare. Produsele Gerlinéa sunt porţionate individual, începând de la 89 kcal/porţie.
 3. Creşte aportul de fibre alimentare. Fibrele din fructe, legume, dar şi din cerealele integrale stimulează saţietatea la un nivel caloric redus. În plus, asigurã un tranzit optim şi o detoxifiere eficientã a organismului. Batoanele Gerlinéa conţin pânã la 30% fibre, pentru un confort digestiv superior.
 4. Hidratarea şi activitatea fizică. Un aport minim de 1,5L de apã şi chiar 2L în sezonul de varã te ajutã nu doar sã funcţionezi mai bine ci sã şi elimini toxinele din organism. De asemenea, activitatea fizică regulată stimulează o reglare a metabolismului, arderea grăsimilor, precum şi creşterea masei musculare în paralel cu obţinerea unei stări de bine, reducând senzaţia de foame. Chiar dacã nu esti o fire sportivã, adoptã câteva obiceiuri sãnãtoase: foloseşte scãrile în locul liftului, mergi pe jos în ritm alert sau foloseşte bicicleta în locul maşinii sau al mijloacelor de transport.

 

 

 

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.