Heartizanat – înveți să pictezi sau decorezi și faci o faptă bună

Artista Teli Iacșa vă invită, sâmbătă, 27 mai, la o nouă ediție a atelierului caritabil HEARTIZANAT. Participanții vor realiza lucrări în tehnica picturii pe sticlă, bijuterii, decorațiuni și obiecte de artizanat, sub îndrumarea artiștilor Teli Iacșa și Silviu Flețan. Lucrările realizate pot fi cumpărate la finalul atelierului sau pot fi donate, pentru a fi expuse în cadrul unei licitații caritabile.

Atelierul caritabil Heartizanat va avea loc între orele 14.00 – 20.00,  la clubul E varză , din Strada Episcopul Radu 28, București:

  • participanții vor realiza lucrări în tehnica picturii pe sticlă, bijuterii, decorațiuni interioare și obiecte de artizanat, sub îndrumarea artiștilor Teli Iacșa și Silviu Flețan.
  • lucrările realizate pot fi cumpărate la finalul atelierului sau pot fi donate, pentru a fi expuse în cadrul unei licitații caritabile, care se va desfășura în spațiul expozițional Gallery.

Participanții vor realiza lucrări în tehnica picturii pe sticlă, sub îndrumarea pictoriței Teli Iacșa și vor lucra cu materialele regretatului artist plastic Constantin Jacotă, în memoria căruia se desfășoară atelierul.

„Heartizanii” vor putea participa și la atelierul susținut de Silviu Flețan, unde vor   lucra bijuterii, decorațiuni interioare și alte obiecte de artizanat.

HEARTIZANAT este deschis tuturor iubitorilor de oameni, artă și manufactură, indiferent de vârstă, participarea fiind gratuită! Donațiile în haine, jucării, încălțăminte, alimente sau bani sunt acceptate și încurajate, acestea urmând să fie redirecționate către persoane din categorii defavorizate.

Lucrările realizate la HEARTIZANAT pot fi achiziționate sau donate la finalul atelierului, urmând să fie expuse în spațiul expozițional de la Gallery și să intre într-o licitație caritabilă.

Vise - Teli Iacsa

Vise – ulei pe sticlă, Teli Iacsa

Despre HEARTIZANAT

HEARTIZANAT este un proiect de artă caritabilă inițiat în anul 2010 de către Teli Iacșa, împreună cu prietenele ei, Dana Stăvaru și Ioana Tomescu. Fiecare ediție a atelierelor HEARTIZANAT a mobilizat zeci de oameni ce și-au donat lucrările realizate, în scopuri caritabile. În anul 2011, proiectul HEARTIZANAT a primit Premiul Special al Juriului la GALA OAMENI PENTRU OAMENI.

Despre Teli Iacșa

Născută pe 28 februarie 1976 în București, Teli Iacșa (Teofilia Juravle) a descoperit tehnica picturii pe sticlă la Școala Populară de Artă, pe care a urmat-o între 2003-2005. A primit Premiul III la Expoziția-concurs național de icoane „Rugămu-ne Ție!” (2004) și Premiul de excelență la Concursul Internațional de creație EMINESCIANA, ediția VI (2016, Iași).

Din 2012, până în prezent, a susținut 6 expoziții personale și a participat la numeroase expoziții de grup, bienale, saloane de artă și tabere de creație în orașe din România, Bulgaria, Maroc, India, Franța și Elveția.

Dintre acestea, merită menționate Bienala de artă “Danubiana” (Bulgaria), ArtPosition (Fribourg, Elveția), Semne – expoziție inițiată de artistă la Galerie Cathedrale din Elveția, Salon d’Art Contemporain (Essaouira, Maroc), À nous Brâncuși (Galerie Amarica, Paris), proiectul Add To Address Book (Zurich, Elveția) și Bienala de carte obiect din India, Goa, precum și taberele de creație în Grecia (Asprovalta) și Franța (Ige) – unde și expune.

Energie solară, ulei pe sticlă, Teli Iacșa

Teli Iacșa/E-mail: tely_ro@yahoo.com/Telefon: 0040727.737.180 Site: http://teofiliajuravle.wix.com/teofilia-juravle

Despre Silviu Flețan
Născut pe 3 iulie 1975,  în Petroșani, Silviu a fost înzestrat cu un talent nativ și cu imaginație, ceea ce i-a permis să creeze cu pasiune cam orice ține de domeniul manufacturii. Răbdarea și meticulozitatea sunt, de asemenea, două aspecte care îl caracterizează, fiecare obiect pe care îl realizează Silviu având încărcătura sa unică.

Silviu Flețan/ E-mail: fletan.office@yahoo.com/ Telefon: 0725.42.94.74

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.