Hidratare instant cu noul ser Eau Thermale de la Uriage

Uriage România ne ajută și vara asta să ne păstrăm pielea în perfectă stare, cu o hidratare pe măsură. Și cea mai bună alegere pentru o hidratare la superlativ a tenului este kitul URIAGE EAU THERMALE, cu câteva dintre cele mai eficiente și mai de succes produse de hidratare din portofoliul Uriage – le poți lua cu tine oriunde și folosi în călătorii, la mare, la munte sau în vacanțele urbane.

Uriage Trusa de hidratare completă

În trusa de vară marca Uriage

NOU! EAU THERMALE Serum Booster HA este noutatea absolută a acestei veri la Uriage – un adevărat shot de hidratare pentru piele. Este un ser cu textură fluidă, ce se absoarbe complet și oferă catifelare. Serul transformă orice rutină skincare într-una ultra performantă prin resetarea și restabilirea echilibrului pielii. EAU THERMALE BOOSTER H.A SERUM este primul gest pentru o piele mai fermă luminoasă și uniformă (înlătură liniile fine apărute pe piele în urma deshidrătării).

URIAGE Apă Termală Spray 50ml – Apa Termală Uriage este o apă de îngrijire a pielii pentru uz zilnic, cu conținutul cel mai bogat din lume în oligoelemente și săruri minerale. Datorită concentrației ridicate de săruri minerale oferă beneficii hidratante unice, calmează pielea sensibilă și întărește pelicula hidrolipidică a pielii.

URIAGE EAU THERMALE Mască de noapte – Produs ultra-fresh echivalent cu « 8h de somn ». Poate fi utilizată după arsuri solare ușoare ca o barieră care protejează pielea de agresiunile externe, cum sunt poluarea, soarele, diferențele bruște de temperatură, vântul puternic.

In trusa de hidratare de la Uriage

URIAGE EAU THERMALE Crema pentru conturul ochilor – are o textură lichidă care atrage după sine o absorbție rapidă. Este eficientă împotriva cearcănelor și a edemului. Este fină, lejeră și nu conține parfum.

URIAGE EAU THERMALE Cremă hidratantă cu textură bogată – are o textură bogată care asigură o hidratare imediată a pielii. Crema asigură hidratare pentru un ciclu de 24 de ore și reprezintă o bază excelentă pentru machaj.

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.