Hidratare intensă de vară, pentru orice tip de ten

E greu să găsești o cremă hidratantă bună, cu adevărat. Care să nu-ți irite tenul, să nu-l încarce și să facă exact ceea ce spune că face, în cazul nostru – să hidrateze pielea! Pentru că tenul are nevoie de hidratare continuă, tot anul, de dimineață până seara, indiferent de tipul de ten, de anotimp sau de starea vremii. Și mai ales vara, spun dermatologii, când soarele, uscăciunea aerului din aparatele de aer condiționat, clorul din piscine și apa sărată a mării – toate usucă pielea! Este anotimpul în care avem cea mai mare nevoie de un tratament ultra-hidratant cu textură ușoară, care se absoarbe rapid și menține hidratarea cât mai mult timp.

Hidratare de vară pentru orice tip de ten

E foarte dificil să ai un ten hidratat, toată ziua, timp 365 de zile pe an. Vara, soarele, căldura, aerul condiționat, clorul din piscină și sarea din apa mării usucă excesiv pielea. Acestora li se adaugă oboseala zilnică, stresul, schimbările hormonale sau scăderea temporară a imunității și veți avea un tablou al motivelor de îmbătrânire rapidă a tenului. Pentru a le încetini efectele, avem nevoie de o cremă hidratantă bună, cu efecte pe termen lung. Ideal, însoțită și de un ser hidratant intensiv și un tratament hidratant pentru pielea sensibilă din jurul ochilor.

Un tratament hidratant bun nu este gras, deși grăsimea menține filmul hidrolipidic al pielii. Dar grăsimea încarcă porii, nu lasă pielea să respire, ducând adesea la inflamații, comedoane etc. Așadar, hidratare fără încărcare este o misiune complicată, pe care experții dermatologi o studiază de ani buni.

Hydra Vegetal, tratament hidratant intens timp 48 de ore

Cei de la Yves Rocher au observat o proprietate extraordinară a plantelor suculente, și anume aceea de a păstra în țesuturi apa, o resură prețioasă în medii aride sau expuse temperaturilor extreme. Una dintre ele le-a atras atenția în mod special, planta numită Edulis. Ea și-a transformat frunzele într-un laborator de fabricat apă, pentru a reuși să reziste la zonele nisipoase în care trăiește. Experții Yves Rocher au demonstrat un mimetism în mecanismul de acțiune al reținerii apei în frunzele plantei și acțiunea activului extras din plantă asupra pielii. Este ceea ce reușește să facă Hydra Vegetal: ser lichid ultra-hidratant, cremă hidratantă cu SPF 20 și gelul hidratant anti-oboseală pentru zona ochilor.

Fără parabeni, fără ulei mineral, în ambalaje din sticlă și carton reciclabile.

OFERTA! Până pe 2 septembrie, la achiziționarea unui produs pentru îngrijirea tenului primești o 1 Apă micelară de 200 ml

Sfaturi pentru un ten hidratat, continuu

Stai departe de soare. Asta nu înseamnă că nu mai ieși din casă, ci că îți protejezi părțile la vedere cu pălărie, ochelari de soare și soluții cu SPF

După băile de soare, mare sau la piscină, spală pielea de sare sau clor și aplică-i tratamente de hidratare, de mai multe ori pe zi.

Pentru față, alege o cremă cu textură ușoară, care intră rapid în piele și nu încarcă porii. Însoțește crema de un tratament complet, format inclusiv din geluri hidratante de curățare, ser hidratant intensiv și o cremă ultra hidratantă pentru zona sensibilă a ochilor.

Și tenul gras are nevoie de hidratare!

Te întrebi dacă tenul gras poate suferi de deshidratare? Ei bine, da, cu siguranță! Filmul hidrolipidic al pielii este fragilizat foarte des, în special atunci când îl cureți frecvent – „pentru că e gras”. Apa din piele se evaporă rapid, iar pielea se usucă, se descuamează ușor și „te trage” – știi senzația, nu?

Tenul sensibil, o problemă rezolvată

În vremurile noastre, tot mai multe femei au tenul sensibil, fără o cauză aparentă. Îl recunoști după simptome: se irită ușor, reacționează imediat la agresiunile mediului (vânt, căldură excesivă, frig, umezeală) sau substanțe poluante (coloranți, conservanți, detergenți, praf, unele cosmetice) prin apariția de roșeață, inflamații. Tenul sensibil are o barieră cutanată sensibilă, semnificativ reactivă, motiv pentru care are nevoie de protecție, iar hidratarea este cea mai la îndemnână soluție. Tratamentul hidratant îi fortifică bariera cutanată, astfel încât să poată rezista la agresiunile externe.

Citește și:

Colagenul vegetal, inovația Yves Rocher împotriva ridurilor

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.