În premieră mondială la Timișoara

Pe 11 decembrie s-a deschis în premieră mondială la Timișoara La Mia Cucina da Massimo – un proiect Horeca inovator, care reunește 3 concepte: bucătăria italiană cu barul tipic, înghețata artizanală și deserturile specific italienești.

Tocmai s-a deschis la Timișoara pentru prima dată în lume La Mia Cucina da Massimo, un proiect Horeca inovator, plin de surprize pentru cunoscători. Aici puteți descoperi specialități italienești delicioase și sofisticate, preparate din ingrediente exclusive, provenite din regiunea Emilia Romagna, cunoscută internațional pentru realizarea celor mai bune specialităţi italienești. La Mia Cucina Massimo e un proiect pilot, ce reunește 3 concepte: la mia cucina – bucătăria italiană autentică, caffeteria – barul tipic italian și dolci e gelati, îngheţata artizanală şi deserturile specific italieneşti.

Conceptul a fost realizat de Segafredo Zanetti Espresso Servicer Ltd, joint venture între Massimo Zanetti Beverage Group – recunoscut mondial pe piața produselor Horeca și Bibas Group – un grup brașovean cu peste 15 ani experiență în domeniu.

La Mia Cucina da Massimo promovează specialităţile bucătăriei italiene tradiţionale atât de populare peste tot în lume. Ingredientele de bază provin din regiunea Emilia Romagna şi certificate IGP (Indicazione Georgrafica Protetta). E suficient să amintim doar cunoscutele Parmigiano-Reggiano, prosciutto di Parma, salumi di Modena sau Aceto Balsamico tradizionale di Modena.

La evenimentul de deschidere, Ennio Biolchini, unul dintre cei mai renumiți și cunoscuți producători de Parmigiano-Reggiano, a feliat un Parmigiano-Reggiano de 40 de kg, pe care l-a oferit spre degustare invitaților.

Meniul tradiţional al localului oferă o varietate generoasă de categorii de specialităţi – sandwich, toaste, frittata, piadina, insalate, antipasti, paste, pizza –, specialităţi menite să-i impresioneze şi pe cei mai exigenţi iubitori ai bucătăriei italiene.

 

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.