Inessence de la SP cu celule stem de açai pentru tinereţea părului

Inspirată de natură, linia de produse INESSENCE de la SYSTEM PROFESSIONAL vine să reîncarce părul cu energie de la natură, să îl reîntinerească, să îl hidrateze și să îl facă mai maleabil și mai flexibil.

Inessence de la SP pentru tinereţea şi sănătatea păruluiÇÇÇ

Produsele din gama INESSENCE pot fi folosite și individual, dar și mixate cu celelalte linii existente ale brandului SYSTEM PROFESSIONAL. Atuul lor? Combinația perfectă între ingredientele naturale și performanța îngrijirii.

Azi, un client din 3 acordă mult mai multă atenție ingredientelor utilizate de produsele de îngijire a părului, și preferă să opteze pentru cele cât mai naturale. Totuși, un procent de 90% creează un mix de îngrijire între produsele profesionale și cele naturale, deoarece își doresc rezultate notabile. Prin INESSENCE, System PROFESSIONAL vine în întâmpinarea noilor dorințe ale femeilor și bifează capitolul ingrediente naturale, dar și performanță.

Cu un procent de 96% ingrediente de origine naturală, gama INESSENCE de la SP este produsă fără sulfactanți, siliconului sau parabeni. Cu ajutorul tehnologiilor biomimetice, care caută soluții sustenabile pentru imitarea mecanismelor naturale, INESSENCE alimentează energia naturală a părului tău, lăsându-l ușor de coafat, cu un aspect vibrant și sănătos.

Unul dintre principalele ingrediente pe care le înglobează INESSENCE este extractul de celule stem de Açai (o specie de palmier sud-american). Acesta se regăsește în toate cele 4 produse ale liniei: șamponul de reîntinerire cu 92% ingrediente naturale, apoi masca,  cu 91% ingrediente naturale, tratamentul cu 96% ingrediente naturale și în final, spray-ul, cu 96% ingrediente naturale. Linia INESSENCE de la System Professional promite să elimine impuritățile cauzate de mediul înconjurător, de poluare și, totodată, să protejeze împotriva razelor UV.

Produsele au un miros delicat și fin, ca o adiere de petale de mango, miere și un strop de ghimbir, care lasă părul fresh.

Natura și incredibila ei putere de rejuvenare reprezintă baza noii linii de produse SYSTEM PROFESSIONAL.

Preţ: Şampon – 59 lei; Masca – 109 lei; Balsam – 81 lei

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.