Isdin Fusion Water Age Repair, o formulă de 5 stele pentru ten

De o cremă bună pentru ten avem nevoie în orice anotimp. Cu protecție UV, hidratantă, care să fie o excelentă bază de machiaj și să nu irite ochii. Unde o găsim? La Isdin și se numește Age Repair Fusion Water.

Știi care e cea mai frecventă cauză a îmbătrânirii premature a pielii? Lumina ultravioletă. Ea este diferită de razele calorice și acționează, fără să o simțim, nu doar atunci când stăm la plajă, ci în orice moment suntem expuși razelor solare, chiar și iarna. De aceea avem nevoie de o cremă bună de protecție solară pentru față, tot timpul anului.

ISIDIN

Ce este fotoîmbătrânirea?

Este un proces ce modifică starea și structura pielii înainte de vreme prin acțiunea razelor UV, atât cele UVB, cât și cele UVA. Soarele este principalul vinovat, dar și lămpile cu ultraviolete pentru bronzarea accelerată fac ravagii. Soluția pentru a preveni sau diminua efectele nocive ale soarelui constă într-o protecție adecvată. Aceasta nu exclude expunerea la soare de care avem mare nevoie, deoarece contribuie la producerea vitaminii D în organism.

Cum trebuie să fie crema de protecție solară?

Dacă în lunile reci nu avem nevoie de o protecție la nivelul corpului, pentru față ea nu este opțională! Dermatologii ne recomandă folosirea unei creme sau a unei loțiuni cu factor de protecție SPF 50, UVB / UVA, chiar în lunile de toamnă și iarnă, pentru a ne păstra sănătatea și frumusețea tenului.

Crema de protecție solară pentru față nu trebuie să fie lipicioasă, ci dimpotrivă, să aibă o textură fină, care să se absoarbă ușor și să ofere o excelentă bază pentru machiaj. Totodată, loțiunea de fotoprotecție facială trebuie să nu irite ochii, adică să fie testată dermatologic și oftalmologic. Un astfel de produs este Age Repair Fusion Water de la Isdin.

ISDIN Age Repair Fusion Water

ISIDIN Age RepairLoțiunea ISDIN Fusion Water AGE REPAIR SPF 50 oferă o protecție solară facială eficientă, într-o formulă intens hidratantă, cu o textură ușoară, ce asigură o absorbție rapidă. Loțiunea are o triplă acțiune anti-agin: protecție, UVB/UVA și poluare, repară și inversează semnele fotoîmbătrânirii. Mai exact, ea formeză o peliculă subțire la nivelul pielii, care o protejează de poluarea urbană și combate efectele sale oxidative.

ISDIN Fusion Water AGE REPAIR contracarează efectele negative ale razelor solare la nivel celular. În plus, ea regenerează tenul prin stimularea sintezei coenzimei Q10 în organism.

ISDIN Fusion Water AGE REPAIR conține peptide care accelerează sinteza colagenului și previn ridurile. Loțiunea este testată dermatologic, este hiopoalergenică și are o formulă care reduce riscul apariției alergiilor. Specialiștii recomandă utilizarea sa zilnică și reaplicarea odată la fiecare două ore, mai ales dacă vă petreceți mult timp în aer liber.

Un produs inovator, care a primit calificativul 5 Star Daily Protection

ISDIN Fusion Water AGE REPAIR înglobează 5 atuuri de top. În primul rând, produsul oferă un nivel foarte ridicat de fotoprotecție solară, fiind testat, în condiții reale, cu nivel ridicat de radiații solare.

ISDIN Fusion Water AGE REPAIR  nu irită ochii și nu te face să lăcrimezi. Este o loțiune de fotoprotecție facială cu o textură ultra lejeră, ceea ce determină o absorbție ultra rapidă și o toleranță optimă.

Un alt avantaj al renumitului produs ISDIN este ca are la bază o formulă prietenoasă cu mediul și cu marea, pe bază de ingrediente biodegradabile și anorganice. Și este la fel de eficientă și dacă este aplicată pe pielea udă.

Mai multe despre produsele ISDIN, aici

Produsele ISDIN se găsesc în farmacii ( Tei, Bebetei, Remedium, Ameris, Salofarm Mall Stefan Cel Mare Iasi), și online ( emag.ro, farmacia online, comenzi.bebetei.ro, comenzi.farmaciatei.ro, www.remediumfarm.ro) la prețuri începând cu 112, 5 lei.

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.