Le Mini Macaron, manichiură cu gel în confortul casei

Le Mini Macaron este inovația în mani-pedi pe care o așteptăm de când s-a inventat manichiura cu gel. Este vorba despre un set revoluționar, simplu de utilizat, distractiv, atrăgător, acum la îndemâna tuturor. Cu ajutorul lui poți avea o manichiură profesionistă cu gel, în doar 15 minute, chiar la tine acasă.

Le Mini Macaron, manichiură profesionistă cu gel

Despre manichiura cu gel nu mai e cazul să vă vorbesc. Știți deja cum e, durabilă, frumoasă, perfectă. Singurele ei inconveniente erau prețul și așteptarea la salon. Ei bine, Le Mini Macaron îți permite distracția propriei manichiuri fără să pierzi timpul și banii. Cum? Cu o lămpiță delicioasă, încărcabilă prin usb, la care în câteva secunde îți usuci gelul de pe unghii. Designul unic al lămpii reflectă forma seducătoare a fursecurilor iconice de macarons, invitându-ne la experiență de beauty excepțională. Parcă am degusta un macaron, un răsfăț la finalul căruia am obținut unghii impecabile.

Culori Le Mini Macaron

Fără timp de  așteptare pentru o programare, fără costuri mari, Le Mini Macaron vă oferă posibilitatea unei manichiuri profesionale chiar la voi acasă. Setul are tot ce-i trebuie – pile, ulei pentru cuticule tip creion, truse de îngrijire mani-pedi și geluri pentru unghii în culori irezistibile. După ce a stârnit entuziasm pe scenele internaționale, cu influenceri de top care au adoptat trendul, Le Mini Macaron este acum disponibil și în România.

Detalii pe www.leminimacaron.ro, unde putem explora paleta variată de nuanțe și accesorii care să ne completeze stilul.

 

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.