LIFTING VÉGÉTAL de la Yves Rocher pentru îngrijirea tenului

Pentru cadourile de primăvară, Yves Rocher ne-a pregătit mai multe surprize, dintre care am ales una inovatoare şi extrem de tentantă, despre care vreau să vă povestesc astăzi: gama LIFTING VÉGÉTAL pentru îngrijirea tenului.

LIFTING VÉGÉTAL cu colagen pentru ten

De ce LIFTING VÉGÉTAL?

Pentru că e o gamă inovatoare, care a foloseşte forţa recunoscută a colagenului în restructurarea pielii. Şi nu colagen animal, ci vegetal!

Ştim deja că pielea, unghiile şi părul nostru au nevoie de colagen pentru a-şi menţine elasticitatea şi tonusul bun. Cercetătorii Yves Rocher au mers mai departe şi au descoperit puterea excepţională a unei plante obişnuite: Ajuga reptans. Sub aspectul ei rustic, Ajuga ascunde o forţă minunată: se extinde pe orizontală şi rezistă în condiţii vitrege pentru lumea vegetală.

Colagen vegetal obţinut din Ajuga Reptans

Ajuga reptans

Ajuga reptans este o plantă de munte, cu un caracter ce ascunde o forţă excepţională. Aceasta se extinde și rezistă în orice condiții climatice.

Care sunt secretele acestei plante robuste care creşte în orice condiţii? Biologii au observat că tija plantei are numeroase ramificaţii ce se răspândesc rapid şi fac rădăcini noi imediat ce ating solul, dând astfel naştere la plante noi! Cum? Cu ajutorul unei concentraţii unice de colagen vegetal. Studiindu-i mai departe calităţile, experţii i-au identificat potenţialul şi valorificat acest colagen, din care au creat un concentrat inedit şi brevetat Yves Rocher. Acesta hrăneşte celulele pielii şi susţine structura tenului – în testele in vitro, s-a constatat că fortifică celulele pielii cu 19% şi stimulează sinteza de elastină cu 27%. Acest proces natural le permite ca, pornind de la o singură prelevare de celule Ajuga reptans, să extragă colagenul vegetal, care odata purificat şi fragmentat, duce la obţinerea unui concentrat uşor asimilabil de către piele, extrem de eficient. Procesul natural de înaltă tehnologie păstrează astfel resursele vegetale şi respectă mediul, evitând culturile intensive.

Gama LIFTING VÉGÉTAL de la Yves Rocher

Yves Rocher Lifting Vegetal

Cremă de zi cu efect de lifting

Cremă pentru ten și gât, cu textură hidratantă, are un efect imediat de lifting pentru redefinirea conturului feţei. După 1 lună de utilizare, ridurile sunt reduse, tenul își recapătă volumul, iar conturul feţei este redefinit.

Cum: Aplicaţi în fiecare dimineaţă, pe ten și pe gât. Potrivită pentru toate tipurile de ten.

Cremă de noapte cu efect de lifting

Cremă pentru ten și gât, cu textură balsam, hidratează și redă confortul tenului. Dimineaţa, trăsăturile sunt netezite, tenul este regenerat. După 1 lună de utilizare, ridurile sunt reduse, tenul își regăsește elasticitatea și tonicitatea.
Cum: Aplicați pe ten și pe gât, în fiecare seară. Evitați conturul ochilor. Potrivită pentru toate tipurile de ten.

Ser concentrat cu efect de lifting

Ser pentru ten, are o textură fluidă și hidratantă, bogată în colagen vegetal, conferă imediat un veritabil efect tensor. După 1 lună de utilizare, trăsăturile tenului sunt redefinite pentru un aspect mai ferm, iar ridurile sunt reduse.

Cum: Aplicaţi în fiecare dimineaţă, pe faţă și pe gât. Potrivit pentru toate tipurile de ten.

Fluid iluminator cu efect de remodelare

Fluid pentru faţă, are textură irizată și fresh, hidratează și redă instant luminozitatea tenului. Imediat, ridurile sunt reduse. După 1 lună de utilizare, volumul și conturul tenului sunt redefinite, tenul e mai luminos şi are un aspect mai tânăr.
Cum: Aplicați pe faţă și gât, în fiecare dimineață. Potrivit pentru toate tipurile de ten.

Cremă cu efect de lifting pentru zona ochilor

Cremă cu textură gel, hidratează, decongestionează pungile de sub ochi și înviorează imediat privirea.
Cum: Aplicaţi dimineaţa și seara, pe zona din jurul ochilor.

De ce ne place Yves Rocher

  • Pentru că produsele sunt concepute ecologic, în respect faţă de natură
  • Sunt ambulate în sticlă reciclabilă.
  • Ambalajul din carton obținut din păduri gestionate în mod durabil.
  • Uleiurile vegetale au fost utilizate în formulele gamei Lifting Végétal, garantând în același timp plăcere optimă pentru simțuri și eficacitate.

5 Sfaturi pentru tonifierea şi remodelarea tenului

Gimnastica şi masajul feţei sunt foarte importante în menţinerea tonsului muscular şi liniilor ascendente. Iată cum:

  1. Frunte netedă şi fără riduri: Fixează cu un deget fruntea la baza linei părului, apoi ridică şi coboară sprâncenele de câteva ori, fără să te încrunţi.
  2. Pomeţi bine definiţi: Umflă obrajii cu aer şi trece-l dintr-o parte în cealaltă, de mai multe ori.
  3. Pleoape ridicate: cu vârful arătătorului, maseată uşor zona pleoapelor, pornind de la colţul interior al ochiului şi urmând linia sprâncenelor, către tâmple.
  4. Menţine ovalul feţei: Poziţionează sub bărbie degetele strânse în pumn şi deschide încet gura, apăsând pe pumn. Repetă de câteva ori.
  5. Fără bărbie dublă: Cu gura deschisă, încearcă să răsfrângi buza inferioară peste dinţii de jos şi închide gura pe măsură ce ridici capul. Pentru întărirea muşchilor hioizi (gâtului), scoate limba cât poţi de mult încercând să atingi nasul. Menţine buzele relaxate. Repetă exerciţiile de 5-7 ori.
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.