Manichiuri tematice cu ouă, puișori și iepurași

Știai că de Paște poți avea și unghii decorate frumos, în rezonanță cu sărbătoarea? În culori vibrante ori pastel, specialiștii de la El Studio ne dau câteva idei de manichiuri festive – vesele, suprinzătoare, care atrag privirea. Dacă nu ai talent la pictură, mergi cu încredere la salon.

Manichiuri cu tematică de Paște

Top 5 look-uri speciale pe care poți să le încerci de Paște

Unghii cu iepurași

Ești o persoană veselă și optimistă? O manichiură multicoloră te va reprezenta în totalitate. Colorează o unghie cu o nuanță de galben, alta cu roz și restul în nuanțele tale favorite. La final, desenează câte un iepuraș pe fiecare unghie în parte.

Manichiuri cu iepurasi

Unghii cu puișori

Cum ouăle și puișorii de găină sunt de nelipsit de Paște, iți propunem să desenezi pe toate unghiile ouă crăpate și puișori în interiorul acestora. Această variantă de manichiură este ideală pentru femeile nonconformiste, care nu se tem să încerce modele de unghii îndrăznețe.

Unghii „cu picățele”

Dacă îți place să te joci cu pensula, orientează-te către o manichiură în nuanțe calde, precum turcoaz sau baby blue, pe care să pictezi câțiva picuri maro sau gri. Analizează cu atenție poza de mai jos și inspiră-te cu încredere. Este un model care poate fi purtat cu lejeritate atât la birou, cât și în vacanță.

Modele de unghii de Paște cu ouă pictate

Unele femei vopsesc ouăle într-o singură nuanță, iar altele se străduiesc să picteze tot felul de modele interesante. Astfel, ca să obții o manichiură tematică, poți să te orientezi atât către unghiile uni, ori spre cele cu modele creative. Pe unele poți avea linii în zig-zag, pe altele flori sau frunze, în funcție de preferințele tale. Ceea ce este important este ca design-ul ouălor de Paște să fie cât mai bine reprodus pe suprafața unghiilor.

Nu ai îndemânarea necesară pentru a realiza acest gen de manichiură? Nicio problemă, la el Studio iți poți îndeplini orice dorință în nail art. Programează-te chiar acum: www.el-studio.ro.

 

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.