(P) Natural Formula – tratamente pentru părul degradat

Brandul Natural Formula a fost lansat în 1987 în Israel, unde este de-atunci lider în îngrijirea părului. Consumatorii lui fideli îi apreciază de mult valoarea produselor profesionale și calitatea formulelor naturale de tratament. Astăzi vă prezentăm două game Natural Formula de refacere a părului degradat.

Dacă ai părul vopsit, ondulat permanent sau îndreptat cu placa, chinuit de bigudiuri, perii de toate mărimile și formele, uscări cu foenul și alte manevre mecanice, termice sau chimice, atunci ai găsit aici tratamentul de păr care îți trebuie. Îngrijirea începe cu un scalp sănătos, un păr mai puternic și protectie ‎împotriva factorilor nocivi de mediu, termici și chimici. ‎

Produse profesionale pentru îngrijirea părului deteriorat

natural-formula-keratin-intense

  1. NATURAL FORMULA  KERATIN INTENSE este gama de produse profesionale create special pentru părul stresat termic sau supus tratamentelor de îndreptare profesională.

Pentru rezultate optime, folosiți toate cele 4 produse ale liniei. Produsele Keratin Intense prelungesc rezultatele tratamentului de îndreptare cu keratină de până la 3 ori mai mult.

Linia completă este îmbogatita intens cu o formulă dublă de cheratină, ce reconstruiește firul de păr din interior spre exterior, unde formează un strat protector, pe toata lungimea lui. Formula nu conține clorură de sodiu, curăță delicat fără a deshidrata și prelungește durata tratamentelor de îndreptare.

natural-formula-keratin-intense-samponnatural-formula-keratin-intense-balsamnatural-formula-keratin-intense-serumNATURAL FORMULA KERATIN INTENSE Șampon, 400ml

Ideal pentru păr afectat chimic și termic. Șamponul este special adaptat pentru a satisface nevoile părului deteriorat: reface structura firului de ‎păr, îl fortifică, îi redă elasticitatea, strălucirea și lasă părul catifelat.‎ Nici șamponul nu conține sodiu și prelungeste tratamentul de îndreptare cu keratină, de până la 3 ori.

NATURAL FORMULA KERATIN INTENSE Balsam (Conditioner), 400ml

Tratamentul cu keratină pentru îndreptare slăbește în timp structura firului de păr. Balsamul îi oferă hidratare și reface sănătatea firului de păr, care devine mai elastic și mai rezistent. Produsul nu conține sodiu și prelungeste tratamentul de îndreptare cu keratină, de până la 3 ori.

NATURAL FORMULA KERATIN INTENSE  Ser, 145ml

Repară, hrănește și fortifică părul. Repară structura părului, redându-i strălucirea și ‎flexibilitatea naturală a acestuia. Creează un strat protector și fortifică părul. Efectul de îndreptare este triplu. Conține Panthenol, care intensifică acțiunea keratinei, ajută la ‎prevenirea firelor rupte și protejează părul împotriva degradărilor termice și chimice. Nu ‎conține clorură de sodiu. Spală ușor, nu usucă părul și scalpul. Este potrivit pentru ‎utilizare zilnică. ‎Se aplică pe părul curat și umed, dar și pe părul uscat, cu efect de styling și anti-frizz.

natural-formula-keratin-intense-masca

NATURAL FORMULA KERATIN INTENSE Masca, 350ml

Masca pentru păr cu acțiune intensivă conține un complex de proteină vegetală și ‎germeni de grâu. Pătrunde în firul de păr și îl hrănește, regenerează și hidratează. ‎Întărește cuticula părului. Se aplică pe părul curat, se masează ușor, cu atenție, spre vârfurile despicate. Se lasă pe păr 2-‎‎3 minute, apoi se clătește cu apă din abundență. ‎

2. NATURAL FORMULA AMPOULE INTENSE este gama de produse profesionale cu micro-capsule de ulei reparator pentru un tratament specific destinat părului deteriorat.

natural-formula-ampoule-intense

Linia oferă un tratament intensiv și puternic prin intermediul micro-capsulelor care păstrează prospețimea și calitatea ingredientelor active, până în momentul în care produsul intră în contact cu părul. La aplicarea pe păr, micro-capsulele sunt eliberate și încep să acționeze, oferind acestui tratament un efect de 3 ori mai puternic în reabilitatea părului.

Produsele acestei linii conțin micro-capsule de ulei – un complex de uleiuri de înaltă calitate, cu textura bogată, ce hidratează și hrănesc firul de păr, regenerându-l. Mai conțin: Ulei de Cătina, Borage, si arbore de ceai; ceramide, care reconstruiesc firul de păr, crescându-i rezistența. Nu conțin parabeni si SLS, au o formulă delicată, sigură pentru părul deteriorat și fragil.

natural-formula-ampoule-intense-sampon natural-formula-ampoule-intense-balsamNATURAL FORMULA AMPOULE INTENSE Șampon, 400ml

Acesta este un tratament intensiv cu micro-capsule de ulei regenerator. Tratamentul reconstruiește si reabilitează părul uscat, deteriorat și vopsit. Formula eficientă prin compoziția unică a fiecarei micro-fiole, conține: uleiuri de inalta calitate (ricin, semințe de borago, cătină albă, floarea-soarelui, arbore de ceai și susan); Vitamine: panthenol (provitamina B5). Formulă fără parabeni și fără clorură de sodiu.

NATURAL FORMULA AMPOULE INTENSE Conditioner (Balsam), 400ml. Balsamul are o formulă concentrată de ingrediente active care hrănesc firul de păr, îl hidratează și îi redau strălucirea și elasticitatea. Un păr frumos este în primul rând – sănătos.

NATURAL FORMULA AMPOULE Ser Intens, 145ml Tratamentul intens pentru părul vopsit, uscat sau extrem de deteriorat. Serul Contine micro – capsule concentrate pentru strălucire cu efect imediat, datorat conținutului de uleiuri bogate care păstrează concentrația și calitatea ingredientelor active, până când acesta intră in contact cu parul. Imediat după aplicarea serului, părul capătă un luciu deosebit, este mătăsos, cu o elasticitate naturală.

natural-formula-ampoule-intense-masca

NATURAL FORMULA AMPOULE INTENSE Masca, 350ml Bogată în substanțe nutritive, masca este recomandată pentru folosire ca tratament de 2 ori pe săptămână. Se aplică pe părul curat și umed, se masează ușor, cu atenție pe vârfurile despicate. Se lasă să acționeze 3-5 minute, apoi se clătește cu apă din abundență. Dupa tratament, părul este intens hidratat, suplu, dar mai rezistent la rupere.

Despre brandul Natural Formula

Brandul Natural Formula a fost lansat in 1987 în Israel, unde a devenit imediat lider în ‎îngrijirea părului. Natural Formula este un sprijin de nădejde pentru orice persoană preocupată de aspectul părului ei, indiferent de lungimea părului, drept sau ondulat, culoare sau styling. Ținta esențială a produselor Natural Formula este sănătatea părului. Iar acest lucru se vede după tratament: părul devine mai frumos, strălucitor natural, flexibil și cu o culoare radiantă.‎

‎Un par sănătos începe cu folosirea produselor de calitate. Acesta este motivul pentru care ‎toate produsele profesionale Natural Formula de îngrijire a părului sunt îmbogățite cu ‎ingrediente naturale. ‎Produsele Natural Formula sunt prietenoase cu mediul și nu sunt testate pe animale.‎

În România, brandul este prezent prin 2 game complete, Keratin Intense și Ampoule Intense, fiecare adresandu-se unei nevoi specifice a părului.

Gamele conțin câte 4 produse, fiecare: șampon, conditioner, mască și ser. Produsele se găsesc în magazinele partenere Sano, magazinele cosmetice, dar și online, pe site-urile partenere.

Detalii pe: https://www.facebook.com/NaturalFormulaRomania

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou