(P) Un nou magazin Melkior în București Veranda Mall

Săptămâna asta s-a deschis un nou magazin Melkior în București, la Veranda Mall. Inaugurarea s-a făcut cu alai de vizitatori și cu oferte speciale, în care timp de o săptămână ai reducere de 20% la orice achiziție.

nou magazin Melkior Veranda Mall

O dată cu inaugurarea noului mega mall Veranda din București s-a deschis și un nou magazin Melkior cu produse profesionale de beauty – make-up și îngrijire, produse cosmetice, accesorii și aparatură de top. Melkior sărbătorește momentul festiv al deschiderii cu ofertele toamnei, în care timp de o săptămână ai 20% reducere la orice achiziție.

nou-melkior-in-veranda-mall-8 nou-melkior-in-veranda-mall-5 nou-melkior-in-veranda-mall-2

Mall Veranda este situat în zona Pieței Obor din București – vizavi de magazinul Bucur, pe strada Ziduri Moși nr 23 și este deschis zilnic între orele 10.00 și 22.00.

În România, Melkior este prezent cu 16 magazine, cel mai nou fiind magazinul din Veranda Mall. Mai multe informații despre magazine și produsele brandului găsiți pe Melkior Professional.

Târg „Half isi Free” la Cluj Napoca

Astăzi, 29 Octombrie, la Cluj- Napoca Festivalul de Shopping “Half is Free” by Andreea Esca. Loc: Muzeul de Artă – Palatul Banffy (Piata Unirii Nr.30)  orele 10.00 – 19.00. Intrarea libera! Make-up Artist Gabriela Popescu te răsfață cu ședințe gratuite de make-up.

melkior make-up artistGabriela Popescu este make-up artist, trainer și beauty blogger. A absolvit Facultatea de Arta si Design din Cluj-Napoca, iar in prezent detine „Gabriela Popescu Makeup Academy”. Citeste aici întreaga poveste a Gabrielei. „Am fost intotdeauna o persoana care a iubit culoarea si arta. Am studiat mai bine de 15 ani pictura si m-am orientat dupa multi ani de munca spre machiaj. In timpul liceului o machiam pe mama mea si pe prietenele mele inainte sa mergem in oras, dar acum 9 ani am inceput sa colaborez cu un studio foto si sa fiu platita pentru machiajele pe care le realizam.”

 

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou