Noul Wash&Go pentru păr gras – dacă vrei părul curat și cu volum mai mult timp

Părul gras este una dintre problemele cu care se confruntă multe femei, iar ȋn anotimpul cald acest inconvenient poate deveni mai vizibil şi mai dificil de gestionat ȋn lipsa produselor dedicate. Wash&Go propune gama special concepută pentru părul gras, pe bază de extract de ierburi cu proprietăţi purifiante.

Dilema părului gras începe chiar de la rădăcină, la nivelul scalpului. Glandele sebacee, care au rolul de a hidrata pielea și firul de păr, produc sebum în exces, care dă aspectul neplăcut al părului și elimină volumul. Wash&Go vine cu soluția: Herbal Extracts.

Șamponul și balsamul Wash&Go sunt concepute pentru a curăța în profunzime și a hidrata părul gras, lăsându-l curat, mătăsos și plin de volum mai multe zile.

Păr curat, scalp sănătos și 100% VOLUM

Gama Wash&Go pentru păr gras are ca ingredient principal extractul de ierburi, cu proprietăți de curățare și purifiere a părului, ce ȋngrijeşte şi acţionează delicat, dar eficient, asupra sebumului și a impurităților.

Șamponul Wash&Go pentru păr gras combină inovația formulei Volume Plus, care asigură un păr sănătos, plin de viață și volum, cu ingredientele naturale. Extractele de ierburi curăță în profunzime fără să agreseze, lăsând părul şi scalpul curate și parfumate timp îndelungat. Şamponarea corectă se realizeză ȋn doi paşi, indiferent de tipul de păr – prima şamponare are rol de degresare, a doua având rol de curăţare.

Wash&Go Herbal

Șampon Wash&Go cu extract de ierburi 200 ml – 8,1 lei

Șampon Wash&Go cu extract de ierburi 400 ml – 11,4 lei

Șampon Wash&Go cu extract de ierburi 750 ml – 18,9 lei

Balsamul Wash&Go pentru păr gras acționează complementar șamponului din aceeași gamă. Conform anumitor mituri, părul gras nu necesită balsam. Fals! Balsamul are rolul de a descurca firele de păr și a hidrata cuticula. Aplicat corect, doar pe lungime şi vârfuri, evitând scalpul și rădăcinile, acesta va completa eficient rutina de ȋngrijire a părului gras. Formula descurcă și hidratează șuvițele fără să încarce firul de păr, acesta rămânând mătăsos, hidratat, curat și cu extra-volum mai multe zile.

Balsam Wash&Go cu extract de ierburi 180 ml – 8,1 lei

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.