O casă curată și parfumată cu Sano

Acesta este îndemnul Sano pentru curățenia de primăvară. Și pentru că la orice spălat, curățat și lustruit pardoseli – ai nevoie de un detergent bun, Sano a inventat o gamă specială de produse dedicate. De luna aceasta, dacă vrei o casă curată și parfumată, încearcă Sano Floor Fresh Home, gama de produse pentru îngrijirea tuturor tipurilor de pardoseli (ceramică, granit, porțelan, marmură). Ce are special Sano Floor Fresh Home? – un parfum irezisitibil. Așadar, nu doar curăță, dar și elimină mirosurile de mâncare și parfumează interiorul.

O casă curată și parfumată cu Sano este provocarea Sano Floor Fresh Home, care te îndeamnă să experimentezi cele 3 parfumuri pentru a-ți găsi aroma preferată. Alege între Relaxing Spa, inspirat din parfumurile spa-urilor de lux, Indulging Soap, cu miros proaspăt de săpun și Pampering Cotton, cu aroma florii de bumbac.

Gama Sano Floor Fresh Home are o particularitate unică: este îmbogățită cu parfumuri deosebite, cu efect îndelungat de împrospătare a aerului. Potrivite pentru toate tipurile de pardoseli: ceramice, din granit, porțelan, marmură, etc. Produsele fac 4 lucruri deodată: curăță, lustruiesc, protejează toate tipurile de pardoseli și lasă încăperea intens parfumată în 3 feluri, la alegere: Pampering Cotton, Indulging Soap si Relaxing Spa.  Produsele sunt disponibile in variante de unul și doi litri.

Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, în magazinele tradiționale din apropierea casei, dar și online.

Despre Sano

În Romania, Sano este prezent de mai bine de 15 ani cu un un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii, de la articole de toaletă și igiena personal la scutece pentru adulți și copii, produse de curățenie și mentenanță, detergent pudră sau lichid și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial. Grupul Sano deține în Romania brandurile de cosmetică Careline si Natural Formula.

 

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.