Magazinul „Oana” de perdele, acum și la București

OANA, cel mai mare magazin de perdele și țesături din Ploiești, a deschis un showroom în Capitală. Magazinul oferă servicii profesioniste de decorare a casei (în special a ferestrelor) cu materiale textile.

OANA magazin de perdele și țesăturiExperții Oana Concept Store oferă consultanță în luarea celei mai bune decizii de decorare a ferestrelor. Împreună cu ei, putem alege dintre propunerile de mostre materialele ce vor fi folosite, avându-se în vedere specificul camerei, paleta de culori și designul interior.

Specialiștii OANA oferă o prezentare 3D a propunerilor, astfel încât putem să ne facem o idee despre cum totul va arăta la final. Pentru aceasta, experiții realizează măsurători la fața locului, cu aparatură de ultimă generație, care nu lasă loc de suprize neplăcute la montaj. Pe lângă perdele și țesături de interior, magazinul oferă și variante pentru sistemul de prindere, iar perdelele și draperiile sunt realizate în atelierul propriu de croitorie. În cel mult 20 de zile lucrătoare de la primul contact cu experții OANA, putem avea perdelele și draperiile visate.

Oana Concept Store, o afacere de familie

Transformarea unei locuințe într-un cămin ori a unui birou într-un loc primitor este pentru Oana Concept Store o afacere de familie, ridicată astăzi la nivelul serviciilor premium: calitate, seriozitate și profesionalism, în cele mai mici detalii.

La inaugurarea Oana Concept Store, cei prezenți au avut ocazia să afle de la Mariana Nicolae, consultant home&deco, cu o vastă experiență în domeniu, care sunt tendințele în materie de țesături și amenajări interioare, iar de la Valentina Vînătoru – specialist în feng shui –  care este importanța amplasării acestui element aparent banal, fereastra, în echilibrarea energiilor dintr-o încăpere.

Aveți nevoie de perdele sau draperii? De pernuțe decorative, în ton cu cuvertura sau draperiile? Vreți să schimbați look-ul casei într-unul modern și potrivit stilului vostru? Oana Concept Store vă ajută cu servicii și produse de ultimă generație.

Mai multe găsiți pe Magazinul Oana

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.