Ochelari Gucci și alte case high fashion, colecția de toamnă-iarnă

Noua colecție de ochelari Gucci reconfigurează traseul modei pentru sezonul toamnă-iarnă 2018-2019, în care destinația finală este glamour-ul absolut. Fiecare model de ochelari se află la intersecția dintre artă și high fashion, transformând accesoriul într-o bijuterie.

ochelari gucci și alte case celebre colecții noi

Stânga – Ilinca Vandici, cu Gucci. Dreapta – Alina Eremia

Luxul și arta ochelarilor și ramelor de vedere au fost elogiate aseară la Palatul Cesianu-Racoviță, în cadrul evenimentului aniversar a primului an de prezență în România a companiei KOptic și a lansării noilor colecții de toamnă-iarnă 2018-2019 semnate de casele Gucci, Saint Laurent, Cartier, Alexander McQueen, Stella McCartney.

Evenimentul a fost o demonstrație prin care ochelarii de soare devin accesoriul definitoriul al unei ținute fashion, iar ramele de vedere fac tranziția de la dispozitiv medical la bijuterie, ca element esențial în definirea stilului vestimentar.

Cartier

K Optik este distribuitorul oficial in Romania al Kering Eyewear S.p.A., proprietarul brandurilor de ochelari de soare și rame de vedere Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Alexander McQueen, Stella McCartney, Brioni, Christopher Kane, Tomas Maier, Boucheron, Pomellato, Puma (www.koptic.ro), case de moda care au fost, de asemenea, reprezentate în cadrul evenimentului prin cele 5000 de modele de ochelari de soare si rame de ochelari de vedere, pe care invitații le-au putut descoperi si proba.

Alina Ceusan Saint Laurent Lilly și Saint Laurent Betty Mask

De-a lungul anului s-a creat o intreagă familie in jurul K Optic: Catalin Botezatu, Raluca Badulescu, Ilinca Vandici, Alina Eremia, Alina Ceusan, Ana Morodan s-au bucurat de modelele preferate ale celebrelor case, completându-și outfit-urile cu accesoriile – bijuterii distribuite de K Optic in Romania.

Știai că?…

Inființată în Florenta în 1921, Gucci este una dintre cele mai importante case de modă de lux din lume. În 2015 Gucci a deschis un nou capitol în istoria sa, sub îndrumarea creativă a lui Alessandro Michele, directorul de creație responsabil de colecțiile și imaginea brandului în lume, cel care în prezentarea Toamna/Iarna 2015-16 a trasat noua directie creativă Gucci pentru perioada ce urmează. Introducerea acestei noi viziuni contemporane întareste reputația Gucci de a fi unul dintre brandurile cele mai influente de moda de lux din lume. Eclectic, romantic și contemporan, Gucci redefineste luxul secolului 21.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.