OMBRE PREMIÈRE de la Chanel – make-up next level

Lucia Pica Chanel Creative Make-up & Color Designer aduce o nouă perspectivă în machiaj. Ea ne învață cum să obținem efecte noi în conturul ochilor folosind OMBRE PREMIÈRE, noua gamă de texturi și culori de la Chanel. Creațiile Luciei vorbesc despre contraste și efectele lor surprinzătoare, despre moduri nuanțate de a redesena pleoapele, invitându-ne să explorăm lumea fascinantă a creativității în machiaj.

OMBRE PREMIÈRE - KRISTEN STEWART - BLUE - RED - GOLD

KRISTEN STEWART – BLUE – RED – GOLD

Semnătura artistului

Fiecare artist are o semnătură, acel ceva unic în care îi recunoaștem amprenta. Recunoaștem semnătura Luciei Pica în vibrația texturii și adâncimea culorii… Pentru a amplifica efectele machiajului, ea folosește arta stratificării, cu un rezultat natural și sofisticat totodată. O tehnică profesională pe care a dorit să o facă accesibilă tuturor, aducând-o din studiourile de machiaj direct în viața noastră. Pentru OMBRE PREMIÈRE, ea inventează fardarea pleoapelor cu două texturi – cremă și pudră – un mix care permite combinații nesfârșite și jocuri de umbre și lumini ce dau îndrăzneală privirii. O paletă de culori, texturi și contraste care amintesc de frunze, metale și minerale, o colecție ce depășește trendurile sezoniere. Straturi cremoase de fard așezate peste pudre mate, satinate sau metalice… Culorile și texturile rezonează și se completează reciproc pentru a pune în evidență personalitatea fiecărei femei, cu toate nuanțele și subtilitățile sale.

Distrează-te, urmează-ți instinctul și fii tu însăți!

Lucia Pica face din tehnicile profesionale o joacă, te îndeamnă să experimentezi, să ieși din tipare și să îndrăznești să-ți creezi propriul stil. Gama OMBRE PREMIÈRE cuprinde esențialul în fardurile de pleoape: 24 de culori, unele catifelate și mătăsoase, cu sclipiri subtile, altele mate, satinate sau metalice. Fiecare fard poate fi folosit singur sau în combinație cu altul. OMBRE PREMIÈRE mai cuprinde două pensule complet noi, un creion de ochi cu mină moale și un gel de sprâncene transparent.

Lecția de make-up cu Lucia Pica: 3 modele – 3 efecte

Platforma digitală de la CHANEL EYES COLLECTION 2017 s-a îmbogățit recent cu 3 video-uri – 3 lecții de frumusețe și tehnici de machiaj profesionist al ochilor. Vă invit să o urmăriți pe Lucia Pica, Chanel Creative Make-up & Color Designer realizând 3 variante de machiaj: BLUE, RED și GOLD:

BLUE

RED

GOLD

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.