Origini de Dan Brown promite să fie lansarea anului

Origini este cea mai bună carte scrisă de Dan Brown până acum. După Codul lui da Vinci, Îngeri şi Demoni, Inferno și Simbolul pierdut, Dan Brown promite un nou bestseller mondial despre o invenție care „va schimba fața științei pentru totdeauna“. Cartea este editată în România de RAO și va fi lansată (cel mai probabil) pe 22 noiembrie 2017.

Origini de Dan Brown, lansată în noiembrie în România

De unde venim? Și unde ne ducem?

Două întrebări fundamentale ale omenirii la care o invenție hi-tech epocală încearcă să răspundă în deschiderea cărții. De această dată, profesorul Robert Langdon este invitat la Muzeul Guggenheim din Bilbao pentru a lua parte la ceremonia de dezvăluire a acestei invenții care „va schimba fața științei pentru totdeauna“. Gazda evenimentului este fostul student al profesorului, milionarul Edmond Kirsch, ale cărui realizări high-tech l-au făcut celebru în toată lumea.

Seara meticulos pregătită se transformă însă în haos, iar prețioasa descoperire a lui Kirsch riscă să fie pierdută pentru totdeauna. Langdon, însoțit de eleganta directoare a muzeului, Ambra Vidal, este nevoit să zboare la Barcelona pentru a localiza parola de decriptare a descoperirii lui Kirsch.

Străbătând coridoarele întunecate ale istoriei secrete și extremismului religios, cei doi trebuie să facă față unui inamic periculos, al cărui singur scop este să îl reducă la tăcere pe Edmond Kirsch. Într-o cursă contracronometru marcată de simboluri enigmatice și indicii oferite de arta modernă, Langdon și Vidal identifică în cele din urmă șocanta descoperire a lui Kirsch și adevărul extraordinar pe care ea îl conține.

Dan Brown este autorul mai multor bestselleruri, printre care Codul lui da Vinci, Îngeri şi Demoni, Inferno sau Simbolul pierdut. Romanele lui au fost publicate în 54 de limbi şi vândute în mai mult de 200 de milioane de exemplare. În 2005, revista Time l-a desemnat ca fiind unul dintre cei mai influenţi 100 de oameni din lume.

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.