Oul Babor 2016

Oul Babor 2016Anul acesta, în premieră, Oul Babor a fost lansat pe piață cu mult înainte de Paște. Babor Easter Egg respectă tradiția și anticipează bucuriile noastre, oferindu-ne, așa cum ne-a obișnuit, tratamentul intensiv și exclusivist de 2 săptămâni, ca să arătăm strălucitoare de Sărbători.

Oul Babor vine cu surprize și în primăvara asta. O idee excelentă de cadou de Paște pentru femeile dragi din viața noastră, un tratament prețios pentru cele care au grijă de tenul lor. Cutia în formă de ou de la Babor (358 lei) conține „14 fiole de frumusețe”, câte una pentru fiecare zi de tratament. Musai să-l începi cu cel puțin două săptămâni înainte de Sărbători, dacă vrei să ai un ten strălucitor la data aniversării.

Oul Babor Paste 2016Cele 14 fiole a câte 2 ml de fluid prețios conțin ingrediente inovatoare pentru hidratarea pielii și regenerarea ei, astfel:

2 x Hydra Plus Active Fluid: un fluid special pentru pielea ce are nevoie de hidratare. Acidul Hyaluronic conferă hidratare intensivă și se menține în piele.
2 x Revitalizing Oxygen Fluid: o cură de oxigen pentru pielea uscată și ternă. Activează puterea de regenerare a celulei și protejează tenul de factorii nocivi de mediu.
2 x Collagen Booster Fluid: stimulează producția proprie de colagen și reface fibrele de colagen într-o structură uniforma și stransă – pentru piele ferma.
2 x Triple Booster Fluid cu acțiune triplă, confera un boost funcțiilor pielii, activează înnoirea celulară și creează un rezervor de hidratare pentru „perioade de secetă”.
3 x 3D Lifting Fluid: acționează în 3 direcții pentru a șterge urmele timpului. Reduce liniile fine și ridurile, conferă fermitate pielii și reface conturul feței. Siliconul organic îmbunătățește structura țesutului conjunctiv.
2 x Lift Express Fluid: fiolele de lifting au un efect instant. O matrice de biopolimeri care șterge ridurile și îmbunătățește micro-textura pielii – rezultatele fiind notabile imediat.
1 x SeaCreation The Serum: Îngrijire de lux prin cei mai eficiente ingredienteactive, provenite din adâncurile mării – BABOR Thermophilus si Glycocéane GP3. Pentru protecție împotriva îmbătrânirii, pe termen lung.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou