Parfumuri, bijuterii și fandacsii

Idei de cadouri de Crăciun: parfumuri, bijuterii și fandacsii. Dacă ai ratat bijuteriile de autor din târgurile de Crăciun, le poți regăsi aici (pe câteva dintre ele). Am selectat și oferte din parfumerii, plus modele de fandacsii, ca să știi ce porți pe cap la ocazii speciale…

 

Parfumuri

Oferte speciale în magazinele Douglas: D&G The One for Men, edt, 319lei/50 ml și D&G edp pentru ea, The One Essence, 585 lei/65 ml. La achiziția oricărui parfum D&G The One min 50 ml primești cadou oglindă sau balsam după ras • Tot pentru el, Prada edt Luna Rossa, citric aromat (portocală amăruie, ambră, mentă, salvie, levănțică, măr) 229 lei/edt 100 ml pe emag (Le Fragrance), edt 299 lei/50 ml la Douglas, unde primești cadou o miniatură Prada Luna Rossa Sport 9 ml (cu excepția seturilor) • Calvin Klein Euphoria Essence 333 lei/50 ml edp. La achiziția oricărui parfum Calvin Klein de minim 50 ml primești o geantă Calvin Klein • Lancome La Vie est Belle Intense 453 lei/50 ml edp, primești cadou un serum Genifique 7ml + Renergie noapte 15 ml + Renergie cremă de ochi 5 ml • YSL Black Opium edp 379 lei/50 ml, cadou o miniatură de 7,5 ml și un fond de tel Youth Liberator B30 de 5ml la achiziția de produse YSL în valoare de minim 269 lei.

Bijuterii de autor

Irina Wagner,  Colecția Porțelan

David Sandu, Reframe

http://reframe.davidsandu.com/

argint si amazonit 188 eur

Butoni din argint și amazonit, 188 euro

argint, onix, carneol 210 eur

Butoni din argint, cu onix și carneol, 210 euro

azurit 211 eur

Butoni din argint și azurit, 211 euro

jad si onix 210 eur

Butoni din argint, jad și onix, 210 eur

 

Monica Stănescu

Absolventă a Liceului de arte plastice N. Tonitza, a studiat Comunicare Vizuală / Grafică la Facultatea de arte din Düsseldorf / Germania: „După mai mult de 10 ani de muncă în publicitate, am simţit nevoia de a mă exprima creativ într-o zonă cu totul nouă pentru mine. Alegerea a fost uşoară, de fapt bijuteria m-a ales pe mine. Din totdeauna am fost fascinată de bijuterii, în mod special de cele din argint, iar acum lucrez piese autentice pentru oameni cel putin la fel de pasionați de bijuterii ca și mine.

Motto: Atunci când nu ştii ce să faci, lasă-te ghidat de intuiție

 

Gabriela Secărea

„Dragostea pentru bijuterie în general și pentru metale prețioase în special s-a născut în urma călătoriilor prin lume, într-un amestec cultural și estetic. Senzațiile trăite și imaginile din călătoriile în India, Tailanda sau Spania s-au concretizat în idei de bijuterii, idei care s-au transformat în bijuteriile înseși în urma cursurilor la Școala de Bijuterie Contemporană Assamblage: Basic 1, Nunome Zogan, Curs de desen pentru bijuterie, Internship pentru tehnica cerii pierdute, Curs de filigran.”

Gabriela a participat la mai multe prezentări și expoziții: Autor, Project A, Made In Ro, Gioielli in Fermento 2014, Expozitie de bijuterie contemporana in Sofia, etc. O găsiți în weekend la „Made in Ro”, în Impact Hub, iar de luni până vineri intre orele 10 – 17.00 la sediul scolii de bijuterie contemporană Assamblaje, unde se află si o galerie cu piesele ei. În zilele de 13-15 decembrie între 12.00 – 20.00 va expune la Galeria Simplu din Popa Nan 82, www.facebook.com/simplubutic

Fandacsii

Le găsiți și comandați pe http://fandacsia.tictail.com/

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.