Părul ondulat obținut prin 7 metode, pe orice tip de păr

Părul ondulat natural este foarte popular și poate fi obținut pe orice tip de păr, fie că e drept sau creț natural. Șuvițe, onduleuri, bucle. Atât pe păr mediu, cât și pe păr lung. Un look versatil, potrivit pentru cele mai importante și speciale ocazii, dar și într-o zi obișnuită, pentru că îți oferă un aspect elegant și bine îngrijit, tot timpul. O combinație care dă formă părului lung și scurt, dar și tunsorilor mai radicale și geometrice, cum ar fi bob, shag sau mullet.

Părul ondulat cum îl obținem

Cum poți obține un păr ondulat și cum să definești mai bine mișcarea părului creț

Cu un uscător de păr și o placă de îndreptat sau pur și simplu împletit și lăsat astfel peste noapte, acestea sunt cele mai bune tehnici pentru a obține părul ondulat și foarte natural.

Pe de altă parte, rolul onduleurilor este de a înmuia și sculpta, subliniind elementele potrivite ale părului, dar și de a evidenția trăsăturile feței. O bază ideală și pentru coafuri, perfectă pentru a profita de părul ondulat și de volumul său, oferind lumină updo-urilor elegante sau mai sportive.

Cu un pic de îndemânare și punând în practică sfaturile stiliștilor Londa Professional, totul e realizabil!

Iată 7 metode pentru a obține cele mai frumoase coafuri de păr ondulat, așa cum le vezi la spectacolele de pe podium:

  1. Păr ondulat și natural: mizează pe spray-ul cu sare!

Pentru un păr cu texturi naturale ondulate, cea mai ușoară soluție pentru a obține valuri definite este utilizarea unei spume specifice sau a unui spray cu sare. Pulverizate pe părul umed, în special pe lungimi, acestea permit descurcarea și definirea valurilor, modelându-le simplu cu degetele. Pentru a obține un look de lungă durată, aceste două produse trebuie însoțite de o uscare naturală sau cu ajutorul unui uscător de păr cu difuzor.

Ferește-te de buclele cu aspect artificial, foarte fix! Optează pentru un look natural, proaspăt. În acest sens, folosește produse care dau părului textură și susținere, cum ar fi Londa Professional Multi Play Sea-Salt Spray. Un produs uimitor, un primer de păr cu o textură remodelabilă, definire și protecție UV. Spray-ul conține microcristale de sare care adaugă volum părului și care înlătură excesul de sebum și uleiuri din el, pentru a oferi o textură ușor de modelat și un look dezordonat”, spune Dudu Cumpăt, stilist Londa Professional.

  1. Foehn și perie, ingrediente necesare pentru un păr moale și ondulat

Combinația dintre uscător de păr și perie este cea mai bună atunci când vine vorba de obținerea părului cu valuri moi. Desigur, în acest caz este nevoie de o perie cu un diametru destul de mare, astfel încât să poți rostogoli firele și să creezi bucle fabuloase. Idealul este să lași buclele închise, cel puțin până când părul s-a răcit, ca mai târziu să continui cu deschiderea ușoară a onduleurilor. Un rol cheie este cel al fixativului și al spray-ului de fixare, care pot ajuta la menținerea buclelor pentru o lungă perioadă de timp. Fix It de la Londa Professional te ajută să obții o coafură bine fixată și îți asigură o uscare rapidă.

  1. Păr ondulat mediu: metoda benzii

Un sistem excelent fără căldură, tehnica de a face părul ondulat peste noapte, pentru a asigura un stil perfect dimineața. Pentru a face acest lucru, e nevoie să așezi pur și simplu o bandă moale pe înălțimea frunții și apoi să înfășori șuvițele în jurul acesteia, fir cu fir. Desigur că vei dormi cu părul aranjat astfel, iar dimineața, când te vei trezi, pur și simplu derulezi fiecare șuviță pentru a asigura o cută ondulată perfectă. Atât de simplu și atât de WOW!

  1. Cum să faci valuri cu bigudiuri

O metodă antică, care îți permite să creezi orice tip de buclă pe păr: bigudiurile sunt un clasic atunci când vine vorba de părul ondulat, chiar și pentru părul scurt. De fapt, marea varietate de diametre posibile îți va permite să adaptezi ondulatorul la natura și lungimea părului, obținând un efect personalizat. Din nou, uscarea ideală este cu un uscător de păr, dar, dacă timpul îți permite, bigudiurile pot fi lăsate să acționeze câteva ore.

  1. Păr ondulat cu tehnica șosetelor

Metoda ideală de a folosi șosete nepotrivite: moi și ușor de rulat, acestea sunt baza ideală pentru părul ondulat și moale, evitând stresul căldurii. Scopul tehnicii este de a roti părul într-un coc: pentru a face acest lucru, trebuie să tai vârful șosetei, să aduni părul într-o coadă de cal și, ulterior, să tragi lungimile în interiorul ciorapului. În acest moment, pur și simplu rotești șoseta, fixând-o ca pe o chiflă. Apoi, e necesar să aștepți până dimineața pentru a observa rezultatul.

  1. Cum să faci părul ondulat cu placa de îndreptat

Să realizezi o coafură cu placa de îndreptat este cel mai rapid mod de a obține bucle și păr ondulat. Atenție, există și o condiție! Ceea ce este foarte important, desigur, este sănătatea părului în sine: din acest motiv, este important să folosești un protector termic și să selectezi o temperatură care să nu fie prea mare pentru placa de îndreptat. Performanța undelor este determinată de simpla rotație a încheieturii mâinii, creând bucle definite sau valuri plate, cu aspect mai dezordonat. Cu o formulă ușoară, Londa Professional Protect It Spray asigură protecție termică și fixare flexibilă. Un produs ideal pentru părul fin.

  1. Păr lung și ondulat datorită efectului frisè

Pentru a obține un efect WOW!, cea mai bună soluție este să coafezi părul prin împletituri. Creează împletituri boxer sau, alternativ, torchon care pot da viață unui frisè voluminos. Efectul final? Valuri care brăzdează părul și îl mișcă, creând o coafură ondulată și lipsită de griji.

În plus, pentru a  obține mult doritele coafuri vaporoase, feminine, pline de naturalețe, Dudu Cumpăt, stilist Londa Professional, îți face și câteva recomandări, de care ar fi bine să ții cont:

Dacă vrei să creezi un look romantic cu bucle și împletituri largi, atunci, trebuie să știi că primul pas este să ai părul umed. Un alt aspect important: Buclele și onduleurile pot fi purtate indiferent de vârstă. Acest tip de coafură este potrivită tuturor formelor și tipurilor de osatură facială și, de asemenea, poți realiza bucle pe orice tip de păr chiar dacă este fin, mediu sau gros. Și nu în ultimul rând, nu uita să adaptezi tipul de bucle preferat tendințelor de sezon!”.

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.