(P) Parusan Șampon și Tonic pentru părul rar, uscat și degradat

În ghetuţe, sub brad și oricând, direct de la farmacie – Parusan Șampon și Tonic, un cadou perfect de Sărbători pentru părul rar, fragil, uscat, subțiat și degradat. O formulă inovatoare, ce are la bază extractul din lăstari de mazăre, premiată internaţional pentru succesul dovedit în prevenirea căderii părului și stimularea creşterii firelor noi.

gama Parusan Balsam și Tonic

Pentru sănătatea şi vitalitatea părului tău, încearcă Gama Parusan pentru femei – Şampon Stimulator şi Tonic Energizant – ultimul secret în materie de health&beauty!

Produsele inovatoare din gama Parusan conţin substanţa activă AnaGain™, ce are la bază extractul din lăstari de mazăre, premiată internaţional pentru succesul dovedit în prevenirea căderii părului și stimularea creşterii firelor noi. Noua formulă conţine biotină, L-arginină şi vitamina E, substanțe ce se absorb direct în scalp și la rădăcina firului de păr. Acestea îl hrănesc și regenerează, astfel încât părul e hidratat și sănătos, își recapătă luciul, suplețea și frummusețea.

ParusanŞampon Stimulator şi Tonic Energizant stimulează circulaţia la nivelul scalpului, reduce degradarea firelor și căderea părului şi accelerează faza de creştere a acestuia.

După 3 luni de folosire a gamei Parusan, părul devine mai frumos și mai sănătos

În cadrul cercetărilor pe un eşantion reprezentativ din rândul femeilor, s-a observat că, după o durată a tratamentului de numai trei luni, gama Parusan poate preveni semnificativ căderea părului şi poate ajuta la accelerarea creşterii numărului de foliculi de fire de păr în cadrul fazei active (anagene) de creştere, rezultat ce influenţează direct îndesirea părului.

De la rădăcină şi până la vârfuri, noi femeile, avem nevoie de un păr sănătos şi frumos care să fie aliatul nostru atunci când imaginaţia hair stylist-ului nu are limite. Dacă mai ai timp să-ţi alegi rochia de revelion, grăbeşte-te să îţi pregăteşti părul pentru o serie întreagă de poveşti învăluite în magia iernii şi a miracolelor de Crăciun.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou