Premiile Gala Wella 2018. Trenduri în coafură, tunsori și culori

Un  show de excepție, stiliști talentați și coafurile lor incredibile au strălucit pe scena Sălii Polivalente în seara de 3 octombrie, la Gala Wella 2018 și aniversarea de 25 de ani a brandului Wella Professionals în România.

Pe 3 octombrie, stiliștii Wella Professionals s-au întrecut în creativitate și talent. Punctele de atracție ale Galei au fost parada concurenților la Concursurile Națioanale de Coafură, Stage is Yours, Collections by Wella România Teams, show-ul e coafură susținut de Alexis Ferrer, Wella Global Top Artist și premierea concurenților.

Au urcat pe scenă 50 de finaliști ai concursurilor de coafură, tunsoare și culoare, pentru ca mai târziu să cunoaștem câștigatorii celor 4 secțiuni de concurs National Trend Vision Awards și am trăit finală națională a competiției live.

Concursul a premiat cei mai talentați coafori din România și a desemnat reprezentanții României la Evenimentul international Wella Professionals de la Lisabona din noiembrie 2018. Aceștia sunt Lucian Ilie de la Artist Salon din București și Roxana Elena Rotaru din Iași de la salonul L’ArteDonna Carina.

Câștigătorii celor 4 secțiuni ale concursurilor de coafură

Maria Alexandra Bota – AVANGARDA saloane partenere, salon Headline Studio & Academy, Cluj Napoca

Roxana Mihaela Jar – AVANGARDA saloane echipa Wella, salon Artist Salon & Academy, București

Adrian Rosu – CUT & COLOR MEN saloane partenere, salon L’Arte Donna Carina, Iași

Bogdan Stefan Monoranu – CUT & COLOR MEN saloane echipa Wella, Z Salon, Sibiu

Ioana Blaga – COLOR & STYLING saloane echipa Wella, salon Vision Corner, Tg Mureș

Vicentiu Ioan Moisiu – COLOR & CUT saloane partenere, salon Maison Charmante, Sibiu

Lucian Ilie, câștigător NTVA

Roxana Elena Rotaru, câștigătoare NTVA

Show-ul de aseară a adus pe scenă colecțiile saloanelor partenere. Stage is Yours. Am admirat tunsori și look-uri create de 6 saloane de top din România: Headline Studio (Cluj), Catwalk by Ramona Mîndru (Cluj), Abstract Studio (București), Abbate Salon (Bucuresti) și The One (Barlad).
Un alt punct fierbinte al serii l-a reprezentat prezentarea colecțiilor  Academiilor de Hairstyling –  Z Salon din Sibiu by Septimiu Zavate și Artist Salon&Academy by Lucian Busuioc.

Tunsori și culori Wella 2018

Totul a fost despre tunsoare, noutate și păr lung. În 2018, mai mult dect oricând, Gala Wella a mizat pe culoare. Pe suprize. Pe breaking news. În cadrul evenimentului de ieri a avut loc lansarea oficială a noii tehnici de colorare Koleston Perfect with ME+. Prima si unicul brand de colorare profesională a părului care are înglobează tehnologii umitoare Pure Balance Technology și ME+. Rolul lor? Să creeze o culoare vibrantă și să protejeze părul după colorare, dar, în același timp să reducă riscul dezvoltării de alergii la vopseaua de păr.

Finalul Galei i-a aparținut lui Alexis Ferrer, Global Top Artist Wella Professionals, care a umit publicul cu creațiile sale uimitoare prin simplitatea sofisticată, magică, atît de ying și yang.

   • #GalaWella2018
   • #WellaHair
   • #WellaFamily
   • #KolestonPerfect
   • #AskForWella
   • #NTVARomania2018
   • #WellaPassionista
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.